Insa este surprinzator de realista cand vine vorba de provocarile pe care femeile de pretutindeni le intampina atunci cand vor sa dea jos cateva kilograme.

 

 Cea mai mare greseala atunci cand vrei sa slabesti este...?

Jillian sustine ca greseala magistrala este aceea de a tine diete fade in loc sa mananci mai putin si sa tii cont de reguli elementare atunci cand faci alegeri cu privire la dieta zilnica. Nu este nevoie sa te infometezi periodic sau sa renunti la anumite alimente pentru a slabi.

 

Exista diete diferite in functie de varsta?

Antrenorul sustine ca procesul de slabire este acelasi, indiferent de varsta. Daca mananci mai putin, faci mai multa miscare si eviti bombele calorice, nu ai cum sa dai gres.

 

Cel mai bun sfat pentru a tine poftele in frau?

Pentru a slabi, ai face bine sa cedezi tentatiei 20% din timp, astfel ca 20% din aportul caloric zilnic sa provina din placeri vinovate, precum dulciuri sau gustari nesanatoase.

 

Si daca ai calcat stramb...

Jillian recomanda femeilor care au mancat ceva mai mult si au procese de constiinta sa nu fie atat de dure, dar sa revina la regimul obisnuit si sa faca mai multa miscare a doua zi. Intr-o nota amuzanta, antrenorul compara zilele in care pur si simplu nu poti rezista tentatiei cu situatia in care conduci si te trezesti ca masina face pana:"Daca faci pana, nu te dai jos din masina si intepi si celelalte trei roti. Il repari pe cel afectat si pornesti din nou la drum."

 

Sursa foto: Google.com

Feminis.ro