Identifica in ce grup de incadrezi si afla ce trebuie sa faci ca sa scapi de aceasta problema. Uneori, micile schimbari fac diferenta. 


 

1. Obezitatea cauzata de regimul alimentar

 

 
Acest tip de obezitate este cel mai de intalnit in lume. Este generat de excesul de zahar. Ca sa rezolvi aceasta problema, trebuie sa iti modifici regimul alimentar si sa faci 30 de minute de exercitii pe zi.

 


2. Obezitatea cauzata de "stomacul nervos"

 


Acest tip de obezitate este cauzata de stres, grijis si depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendinta sa consume foarte multe dulciuri. Important este sa incerci sa iti controlezi temerile prin activitati fizice, care sa te elibereze de stres.

 

 

3. Obezitatea cauzata de gluten

 

Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau in cazul unei dereglari hormonale. Este crucial sa eviti perioadele lungi de sedere, fumatul si consumul de alcool, si sa incerci sa faci exerciti cu greutati.

 

 

4. Obezitatea metabolica aterogena


Oamenii care au burta foarte umflata, ca un balon, au toata grasimea centrata in aceasta zona a corpului. In general, acestia sunt oameni care consuma alcool sau sufera de probleme ale respiratiei.

 

 


5. Obezitatea cauzata de circulatia venoasa

 
Acest tip de obezitatea este de obicei o boala genetica, mostenita. Se manifesta in timpul sarcinii si la oamneii care au tendinta de umflare a picioarelor. Solutia este fie sa alergi, fie sa urci scari.

 6. Obezitatea cauzata de lipsa activitatii

 
Aceasta afecteaza acele parti ale corpului care au fost cele mai active in trecut. Cheia in eliminarea acestui tip de grasime nu este sa ai mese dese si regulate, pentru ca metabolismul sa-si poata grabi activitatea si poate arde grasimile rapid.

 

Sursa foto: Google.com

Click!pentru femei