Sportiva a marturisit ca diagnosticul crunt  pune sub semnul intrebarii participarea ei la turneul Campioanelor. "Buna tuturor. Doream sa va ofer un rapid update. Am facut RMN la spate si am aflat ca am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii in zilele urmatoare, dar sper sa revin cat mai curand. Va voi tine la curent cu noutatile. Va multumesc pentru sustinere'', a scris Halep.

 

 

Halep a revenit ulterior cu o noua postare, menita sa-i linisteasca pe suporterii ei. "Multumesc fanilor mei de peste tot si in special din Romania, pentru grija pe care mi-o poarta si care sunt ingrijorati dupa stirile aparute in mass media din Romania. As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar dar sub nici o forma nu se pune problema operatiei. Voi urma tratamentul adecvat care consta in exercitii si fizioterapie. Voi reveni cu informatii!", a scris sportiva pe Facebook.

 

 

Simona Halep s-a plans in ultima vreme de dureri ingrozitoare de spate. Duminica, ea a abandonat in prima runda a turneului WTA de la Beijing. Romanca in varsta de 27 ani a renuntat dupa 32 de minute de joc.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte