1. Nu tine o dieta doar ca sa scazi in greutate. Cand iti spui ca tii un regim, vei sfarsi prin a manca necontrolat. Este doar un ciclu negativ. Eu una cred intr-o viata sanatoasa si intr-un control al portiilor. Multi oameni spun ca nu stiu ce inseamna a trai sanatos, asa ca trebuie doar sa faca niste cercetari. Nu este chiar atat de greu. Intra pe net, afla ce inseamna o dieta echilibrata si cate calorii contin anumite alimente. Oamenii nu au nicio idee, dar este grav atunci cand ne gandim cat de multe calorii isi introduc fara sa stie in corp”. (Cara Castronouva, antrenor de fitness si expert la emisiunea „Biggest Loser”)

 

2. Cand sforai, scazi in greutate. Daca ai probleme cu somnul, poti ajunge la obezitate. Hormonii tai sunt afectati de somn. Cea mai mare importanta o are leptina, hormonul care spune: „sunt plin”. Atunci cand nu dormi, nivelul acesteia scade. Grelina este hormonul care-ti spune: „hraneste-ma”. Atunci cand nu dormi, nivelul ei creste. Asadar, mare atentie! (Jim Karas, antrenor de cardio si autor al cartii „The Petite Advantage Diet”)

 

3. Pentru a scapa de kilogramele in plus, consuma mancarea in forma ei naturala si stai departe de alimentele conservate. Bineinteles, sunt exceptii de la fiecare regula, dar 99% dintre mancarurile lipsite de grasimi, zahar sau carbohidrati le-au inlocuit pe acestea cu substante chimice destul de nocive. Ii incurajez pe oameni sa consume zilnic un mar si cateva migdale. Mananca carbohidratii pe timp de zi si proteinele si legumele pe inserat. (Kim Lyons, antrenor la emisiunea „Biggest Loser”).

 

Sursa foto: Google.com

Saramonti.ro