1. Esti mereu obosita

Pare contradictoriu sa consideri acest semnal destul de puternic privind lipsa sportului in viata ta? Nu e deloc. Inchipuie-ti ca organismul tau consuma tone de energie in fiecare moment, iar de multe ori consumul de energie nu este recompensat cu nimic.

Stilul de viata sedentar oboseste si imbatraneste, imbolnaveste celulele si te predispune la o serie de boli, printre care diabetul sau cele cardiovasculare. O jumatate de ora de alergat pe zi creste nivelul energiei de care ai nevoie cu pana la 40%.

 

2. Te doare tot corpul cand te trezesti

Stim ca dai vina pe saltea, pe zgomotul ambiental, pe orele de munca obositoare etc. Nu e normal ca dupa ce te trezesti sa te doara corpul ca si cum ai fi batuta. Ai nevoie sa iti activezi organele, iar asta se face numai prin miscare.

 

3. Esti stresata

Cel mai bun remediu anti-stres este sportul, urmat de o cana de ceai fierbinte. Ce mai astepti?

 

4. Hormonii tai sunt dezechilibrati

Daca mananci produse fast-food, care stim ca au in compozitie ingrediente ce au efecte nedorite asupra hormonilor tai, si nu faci miscare pentru a arde acele calorii daunatoare, nu te mai mira de ce dereglarile menstruale sunt atat de frecvente.

 

5. Ai probleme cu digestia

Nu ti s-a spus pana acum ca trebuie sa plimbi ursul dupa o masa ingreunata? Miscarea ajuta cel mai mult la digestie. Daca stai tolanita pe scaun dupa ce ai mancat mult, stomacul tau va suferi mai tare.

Perfecte