Conor McGregor (30 de ani) a fost suspendat de reprezentantii Ultimate Fighting Championship (UFC) pentru urmatoarele 30 de zile, din motive medicale. Irlandezul a luat bataie in ring de la rusul Nurmagedov si de la antrenorii lui, dupa meciul din Las Vegas. Din motive de sanatate, trebuie sa stea departe de ring cel putin pana pe 6 noiembrie 2018.

 

 

De zece ani incoace, cel mai bun psiholog al lui este Dee Devlin, cu care are o relatie serioasa. Conor a cunoscut-o pe Dee in 2008, intr-un club de noapte irlandez, si a spus ca a simtit din prima clipa ca e „o fata buna”. Desi aflat la inceputul carierei de luptator MMA profesionist, Conor nu a impresionat-o cu pumnii lui.

 

Irlandezul a avut un parcurs sportiv cu urcusuri si coborasuri si a marturisit ca ii doatoreaza enorm iubitei lui. „Ea ma ducea la sala de antrenament si imi asculta toate gandurile si visurile. Dee este salvatorul meu. Nu as mai fi continuat sa fac asta daca nu ar fi fost ea, asta-i sigur. Tot ce fac e pentru ea”, a dezvaluit McGregor in 2013.

 

 

Dee Devlin a fost cu irlandezul McGregor inca de la inceputul carierei sale de profesionist. Inainte de a avea primele sale lupte la UFC, Conor a fost ajutat de Dee. Ea s-a angajat ca sa castige bani pentru a se putea antrena corespunzator. Dupa ce Conor a castigat prima sa lupta la profesionisti i-a spus ca a venit timpul ca lucrurile sa se schimbe si sa aiba el grija de ea.

 

Dee a renuntat la liceu la varsta de 15 ani pentru a munci. Pana la varsta de 20 de ani a schimbat mai multe joburi. Cand Conor a ajuns un luptator apreciat, irlandezul a angajat-o pe Dee in stafful sau pentru a fi in permanenta aproape unul de celalalt. In acest moment, Dee se ocupa de finantele sale, iar McGregor are mare incredere in ea. Pe 5 mai 2017, Dee a nascut primul copil al ei cu Conor McGregor. Fiul lor a fost botezat Conor Jack McGregor jr. In iulie 2018, Dee a anuntat ca asteapta al doilea copil al lor.

 

 

Sotia sportivului asista la fiecare meci al lui si spune ca azi are mai multe emotii decat avea la inceputul carierei sale. „Prima data cand am fost sa-l vad pe Conor luptand, in sala erau 50 de oameni si mi-am zis: nu se poate sa fii mai emotionat decat acum, dar de fiecare data este din ce in ce mai solicitant”, spune Dee Devlin, conform Daily Mirror.

 

 

 

Sursa foto: google.com

protv.ro