In majoritatea cazurilor, femeile au un confort psihic atunci cand se cantaresc si numarul afisat pe ecranul cantarului este cel la care au visat. Kelsey Wells, de profesie antrenor de fitness, a reusit printr-o singura fotografie sa demonstreze ca, in realitate, greutatea corporala e doar un numar si nimic mai mult. 

 

Timp de un an, Kelsey a urmat un program strict de nutritie, iar rezultatele sunt vizibile. Corpul sau arata senzational, este tonifiat, iar surplusul de grasime a fost eliminat treptat. Nu acelasi lucru este valabil si atunci cand vine vorba despre greutate. 

 

Pentru a demonstra ca greutatea nu este cel mai important aspect atunci iti doresti sa arati bine, Kelsey a publicat pe Instagram o fotografie menita sa spulbere acest mit. 


 

 

Aceasta a realizat un colaj foto in care corpul sau are o greutate diferita: 65 de kilograme, 55 de kilograme si 63 de kilograme. Contrar asteptarilor, in imaginea in care cantareste 63 de kilograme Kelsey arata mult mai bine decat in cea in care are 55 de kilograme. Trupul sau este tonifiat si muschii sunt bine definiti. 

 

 

"Va reamintesc: nu va mai agatati de numarul de kilograme pe care il vedeti pe cantar. Nu va mai masurati progresul in functie de numarul de kilograme pe care il pierdeti, dar mai ales, nu va mai lasati afectati de acest aspect" este sfatul oferit de Kelsey, conform Cosmopolitan.com.

 

 

Sursa foto: instagram.com/kelseywells

protv.ro