Nascuta la Onesti, Nadia Comaneci a luat prima nota de 10 din istoria Jocurilor Olimpice, in anul 1976, la Montreal, fiind considerata mult timp cea mai buna gimnasta din lume. Ea a castigat, de-a lungul timpului, cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice si a fost primul sportiv roman inclus in memorialul international Gymnastics Hall of Fame.

 

 

Nadia Comaneci s-a retras din activitate in anul 1980, iar in 1994 s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner. Casatoria a avut loc doi ani mai tarziu in Romania, chiar daca sportiva parasise tara in anul 1989. Recent, ea a fost protagonista unei sedinte foto inedite. Ea a imbracat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea. Sedinta foto a avut loc intr-un cadru de poveste, la Gradina Vlahiia din Snagov.

 

 

"Este primul shooting pe care il fac cu haine traditionale stilizate. Eu purtam ie si cand eram mititica si stiu foarte bine cat de important este traditia in Romania. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine si abia astept sa le imbrac la evenimentele importante la care voi participa, unul dintre ele fiind chiar New York Fashion Week. Tinutele cu influente traditionale romanesti ma aduc mai aproape de Romania mea draga in orice colt al lumii m-as afla.", a spus Nadia Comaneci.

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!