Anastasia Fotachi a fost recent provocata sa mearga la un hipodrom din afara capitalei si sa practice echitatia. Fotomodelul a filmat pentru o emisiune matinala televizata intr-un anturaj destul de neobisnuit, anume, ea a interactionat cu animalele antrenate in cursele hipice.

 


 

 

Se stie ca echitatia este un sport al sufletului si al mintii. Totodata are o multime de beneficii asupra organismului, precum dezvoltarea muschilor de la picioare, ai spatelui si ai abdomenului. Este sportul perfect pentru o forma fizica de invidiat.

 

 

 

 

Se pare ca de aceasta parere este si fotomodelul. Pe o retea de socializare, ea a exteriorizat toate emotiile traite pe teren in urmatorul mesaj: “Imi place sa experimentez lucruri noi. De fecare data cand o fac, primesc doar satisfactie. Calaritul a fost o noua provocare pentru mine, unde am petrecut timpul foarte bine! Este o minunata experienta pe care as practica-o mereu.

 

Vezi mai jos cat de bine se simte Anastasia Fotachi atunci cand practica un altfel de sport, decat cel de la sala de forta:

 

 

 

Sursa foto / video: Instagram / Anastasia Fotachi

Perfecte