Mai multe la acest subiect Nadejda ne-a impartasit in cadrul unui interviu.

 

 

“Am dorit sa inchei acest an cu acest turneu si sa obtin un rezultat foarte bun. Am avut un meci interesant, de unde am avut ceva nou de invatat.” spune Nadejda.

 

 

Luptatoarea spune ca de aceasta data si-a dorit o alta abordarea a luptei. ”Eu niciodata nu am lucrat numarul doi in lupta. Dar de aceasta data am incercat ceva diferit si am incercat sa joc cu numarul doi si am avut o lupta spectaculoasa. M-am bucurat enorm, inseamna ca eu pot mai mult decat credeam ca pot.”


 

 

Nadejda spune ca pregateste o schimbare in profilul sau de luptatoare. Promit si sper ca mai departe sa fac show-uri incendiare.

 

 

Anul acesta a fost unul foarte roditor pentru luptatoare. “Fac studiile acolo unde imi doresc, antrenez copilasi, dar si nu am pierdut nicio lupta. Pentru aceste succese am fost nevoita sa fac unele sacrificii. Am renuntat la viata personala, ceea ce inseamna ca am divortat. Aceasta relatie imi lua prea mult timp, pe care eu nu-l am daca vreau sa ajung undeva in cariera mea. El este tot sportiv si m-a inteles si la initiativa mea ne-am despartit. Eu sunt foarte puternica si pot controla si asta. Trebuie mereu sa te tii ocupata si sa-ti indeplinesti scopurile." Mai multe despre Nadejda urmareste in videoul ce urmeaza:

 


Sursa foto: Facebook.com

Perfecte