Multe femei care vor sa slabeasca recurg la diete stricte si devin sclavele salilor de fitness fara a se vedea cine stie ce efecte. Cu cat consumi mai multa energie, cu atat corpul iti va cere mai mult mancare, un lucru stiut de toata lumea. Cu toate acestea, daca vrei sa slabesti facand sport, pe langa dieta pe care o urmezi, trebuie sa stii cateva lucruri.

Un studiu publicat de Mayo Clinic sustine ca alimentatia restrictiva nu are ce cauta in stilul de viata al unei femei care vrea sa slabeasca sanatos si frumos. Femeile trebuie sa manance normal si sa faca miscare pentru a-si modela corpul asa cum doresc. Colaceii nu dispar doar renuntand la anumite produse alimentare, acestia pot fi modelati in coapse de vedeta cu ajutorul exercitiilor.

 


 Expertii mentionati mai sus recomanda exercitiile de tip aerobic de intensitate medie in fiecare zi. E suficient sa faci aerobic doar 30 de minute pe zi pentru a-ti defini corpul, sustin specialistii de la Mayo Clinic.


Incepe sa faci flotari si abdomene in fiecare zi incepand de la 10 minute, si, treptat, dupa aproximativ 14 zile, mareste timpul pana la maximum 40 de minute. Nu exagera din prima cu miscarea pentru ca vei fi epuizata, iar la a doua sesiune de exercitii nu vei mai avea chef.


Legat de frecventa la care trebuie sa faci aceste exercitii, este recomandat sa lasi pauza o zi pentru a permite masei musculare sa se dezvolte. Intr-o sesiune de 30 de minute poti arde pana la 500 de calorii.

Teotrandafir.com