Tanarul ne-a oferit un interviu, in care a vorbit despre succesele sale din fotbal, dar si despre pasiunea pentru poezie.

 

 

Recent, Radu a participat in cadrul meciului Moldova – Luxemburg, unde a si marcat un gol. Fotbalistul marturiseste ca aceasta senzatie de dupa gol ii aduce o satisfactie maxima: “Stiti este o gluma, cica marcatul unui gol e mai bun decat sexul. Satisfactia dureaza mai mult.”

 

 


"Unele meciuri sunt atat de grele, incat dupa gol nu mai ai putere si emotii ca sa te ma bucuri. E ceva frumos totusi cand inregistrezi un gol pentru echipa, cand iti vezi parintii bucurandu-se in tribune, cand ai prietenii in tribune si toti sunt veniti ca sa te sustina." spune sportivul. Radu joaca pentru echipa Hapoel Haifa din Israel, si spune el, ca este doar un job, fara o oarecare implicare emotionala. "Important e ca ma simt implinit pe plan profesional, pentru ca fotbalul este ceea ce imi place cu adevarat."

 

 

 

 

Pe langa dragostea pentru fotbal, tanarul are si o pasiunea mai deosebita, pentru cineva din lumea sportului. Acesta este un mare amator al poeziei. Radu organizeaza, deja al patrulea an consecutiv, un concert caritabil, in memoria poetului sau preferat, Adrian Paunescu. Printre oaspetii evenimentului vor fi Vali Boghean, Ion Razza, Karizma si altii. Evenimentul va avea loc pe 10 decembrie, chiar de ziua de nastere a fotbalistului.

 

Urmareste interviul fotbalistului in materialul ce urmeaza:

 

 

Foto: Facebook.com

Perfecte