Asemenea unor zeitati coborate de pe Olimp, barbatii cu un corp bine lucrat si impunator, n-au trecut niciodata neobservati pe langa o femeie. Pentru a incalzi un pic spiritele in aceste zile albe de ianuarie, redactia Perfecte.md a decis sa intocmeasca o lista a celor mai sexy si musculosi barbati, care la sigur nu te vor lasa rece.


Valeriu Gutu

 
Modelul basarabean, Valeriu Gutu, face furori si impresioneaza prin trasaturile sale parca pictate cu iscusinta, dar si prin pregatirea fizica de exceptie de care da dovada. Acesta petrece mult timp la sala de forta, in schimb fiecare aparitie a sa trezeste invidia barbatilor si admiratia femeilor.

 

 

 

 

 

Vasile Macovei

 
Vasile Macovei recunoaste ca a ajuns la forma fizica perfecta. Acesta spune ca viziteaza sala de forta doar pentru a se mentine in forma. Eforturile lui sunt apreciate de catre tinerele domnite, care-l percep drept un barbat alaturi de care si-ar dori sa fie orice femeie.

 

 

 

Sasha Lopez

Renumitul DJ basarabean, cunoscut si peste hotarele tarii, tine si el foarte  mult la imaginea si la corpul sau. Acesta starneste admiratie femeilor de fiecare data cand imbraca un tricou mulat, ce-i pune in evidenta muschii tonifiati.

 

 

 Dan Ionita

Dan este un exemplu demn de urmat. Deja de 8 ani, stilistul trage din greu de fiare la sala de forta. Tanarul pare sa tine foarte mult la simbioza importanta dintre o minte sanatoasa si un corp sanatos.

 

 


Dima Trofim

Interpretul, actorul si omul de afaceri, Dima Trofim, face tot posibilul ca sa gaseasca timp si pentru sala de sport. Tanarul isi bucura deseori fanii cu poze de acolo. Nu e de mirare ca acesta s-a ales cu un corp frumos sculptat si tonifiat.

 

 

 Nicu Turcanu

Actorul Nicu Turcanu este de o frumusete rapitoare. Cel care l-a interpretat pe frumosul Dorian Gray are grija sa arate bine, iar pentru asta vizitele la sala de forta sunt imperative.

 

 

 

 Giovanni Garaba

Modelul basarabean, care a reprezentat Romania la Mister World 2016, este un impatimit al sportului, iar acest fapt este foarte vizibil atunci cand il privesti. Frumosul plin de muschi, desi stabilit acum la Londra, este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Moldova. 

 

 

 Victor Suiu

Victor Suiu are acel gen de corp care le face pe multe femei sa-si lase frau liber imaginatiei. Moldoveanul din Falesti arata bine, este muncitor si asta i-a adus o multime de titluri si realizari in domeniul modellingului. La moment este stabilit in Dubai si apare in fotografii si campanii pentru branduri celebre.

 

 

 Teodor Radulescu

Anii trec si doar Teodor Radulescu ramane acelasi. Vremea pare sa fie dezarmata in fata acestuia. Dansatorul continua sa fie intr-o forma de invidiat, iar asta se datoreaza energiei debordante si dinamismului pe care acesta le are din plin.

 

 

 Nichita Iarmolenco

Cu ceva timp in urma, Nichita Iarmolenco a trecut printr-o transformare absolut extraordinara. Tanarul a renuntat la tunsoarea rebela cu par mai lung, apeland la ceva mult mai modest. Corpul sau, de asemenea, a trecut prin cateva transformari, pe care nu ai cum sa le treci cu vederea. Fostul sot al lui Tany Vander arata senzational, cu un corp bine lucrat si tonifiat, acesta, suntem sigure, intoarce priviri pe strada.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com, Facebook.com

Perfecte