Succesul Cristinei Costov a ajuns tocmai in India. Blonda a fost invitata acolo pentru a face parte din echipa lor de powerlifting. Sportiva spune ca a intalnit si a colaborat cu oameni extrem de talentati: „Vikram Phogat este unul dintre cei mai buni atleti, powerlifteri din India si, in aceleasi timp, un antrenor renumit, care se ocupa doar de campioni.”

 

 

 

 

 

Se poate lauda deja cu noi victorii: „Am participat la 2 campionate de powerlifting, unul organizat in sala noua, deschisa cu succes, recent, unde am luat 2 medalii de aur si multe premii si onoruri. De asemenea, am participat la campionatul de powerlifting organizat in orasul Dehradun.”

 

 

 

 

 

 

„Am ocupat locul I, medalia de aur si absolutul la femei, ridicand 145 kg in deadlift, cu greutatea proprie 80 de kilograme si 400 de grame. Am slabit cu 8 kg, de la campionatul lumii. Am primit si un trofeu, dar si un premiu banesc”, a povestit entuziasmata Cristina.

 

 

 

 

 

Femeia-Hulk din Moldova recunoaste ca lucrul dat doar a motivat-o spre a cuceri noi culmi: „In continuare sunt invitata sa particip la campionatele internationale de powerlifting din partea echipei indiene – Hulk Warriors. Au promis sponsorizare si se simt onorati sa le fiu alaturi. Mi-au organizat totul ei, incepand de la bilet si cazare, pana la calatorie, odihna etc.”

 

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte