Sandra Izbasa este considerata pe buna dreptate una dintre frumusetile sportului romanesc. Ea arata fabulos, iar reactia admiratorilor de pe retelele de socializare este inca o dovada in acest sens. Iata cat de bine arata:

 

 

Dupa retragerea din activitatea competitionala, Sandra vrea sa dea lovitura in industria cinematografica. Dubla campioana olimpica isi va face debutul in actorie, jucand intr-un film politist regizat de Iura Luncasu. Ea a declarat recent in emisiunea „Vorbeste lumea“, de la Pro TV, ca antrenorii de la lotul national au sfatuit-o sa se orienteze spre actorie. "Sunt politista DIICOT, dar nu pot da mai multe detalii. O sa fie senzatie, pentru ca e gandit foarte bine acest rol si imi doresc sa empatizez cu acest rol. Imi doresc sa fac tot ceea ce mi-am propus, pentru ca deja mi-am facut o imagine despre cum va arata. Inca nu am inceput filmarile, mai avem o saptamana. O sa fie cu cascadorii, asta mi-a placut foarte mult.

 

 

Sunt curioasa cum ma descurc, pentru ca e o provocare. Mi-am dorit din tot sufletul acest proiect si ma bucur mult. Am facut actorie doar 3-4 luni. Vreau sa vad cat de mult mi se potriveste rolul de actrita si cat de bine ma descurc. N-are cum sa nu mi se potriveasca. Si in sala de gimnastica am jucat teatru ca sa pot sa scap de anumite situatii. Si antrenorii m-au sfatuit ca dupa gimnastica sa ma indrept spre actorie“, a declarat Sandra Izbasa.

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Sandra Izbasa

Perfecte