Jennifer Lopez s-a aratat intotdeauna incantata de corpul sau suplu si curbat si de pielea sa stralucitoare care a atras milioane de priviri admirative! Desi frumusetea ei ascunde cu siguranta mosteniri genetice, Jennifer Lopez a avut mereu grija de corpul sau fiind atenta la alimentatie si la exercitiile fizice pe care le face.

 

 

Pentru ca foarte multe persoane au intrebat-o  cum reuseste sa se mentine in forma, Jennifer Lopez le-a explicat tuturor exercitiile pe care antrenoarea sa personalaTracy Anderson a invatat-o sa lucreze, pentru a avea fese ferme si picioare fara urma de celulita. 

 

 

Printre exercitiile celebre ale antrenoarei Tracy Anderson se regasesc si aceste doua exercitii pe care, cu siguranta veti dori sa le incercati chiar de astazi si sa le practicati pana veti obtine rezultatele dorite! Spor la treaba!

 

1. Asezare si ridicare

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Twisty Tuesday ➰

Публикация от Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) 29 Май 2018 в 8:24 PDT

 

 

2. Ridicare laterala a picioarelor

 Dupa cum se poate observa, exercitiile recomandate de Jennifer Lopez sunt simple, dar in acelasi timp complexe, ceea ce inseamna ca nu este un simplu noroc sa arati bine, ci este nevoie sa depui si putina munca pentru un corp frumos si o sanatate de fier. Desi nu toata lumea are mostenirea genetica a frumoasei cantarete, oricine doreste poate avea un look armonios si sexy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 

a1.ro