Ieri, in cadrul primei semifinale, echipa Frantei a invins nationala Belgiei cu scorul 1-0. Microbistii vor urmari cu sufletul la gura partida din aceasta seara, cea de-a doua semifinala, meciul dintre Anglia si Croatia. Sa aflam insa de partea cui este Daniela Ciocanu.

 

 

 

Unde si cu cine urmaresti meciurile? Ai umarit majoritatea partidelor sau nu neaparat?


Mereu le urmarim impreuna cu sotul, in doi sau cu un cuplu de prieteni acasa, daca suntem o gasca mai mare atunci la o berarie.

 

 

Multi au fost surprinsi de campionatul din acest an, luand in consideratie cate echipe puternice au plecat acasa. Tu ce parere ai?


Ma bucur de surprizele furnizate de actualul campionat, ca s-a schimbat status quo-ul, un aer proaspat care te face sa alegi o noua favorita din fotbalul mondial. Imi pare rau de Portugalia, tineam pumnii pentru Ronaldo&compania, dar a mai ramas o favorita in cursa spre cupa.

 

 

 

 

 

Care a fost/este echipa ta favorita si ce crezi despre evolutia ei?


Dupa ce Portugalia a fost eliminata, am tinut pumnii pentru Croatia, Modric si compania, se simte si se intelege spiritul meu de madridista aici, asa ca azi sper sa le serveasca ceaiul rece englezilor, fara lapte.

 

 

Care este jucatorul de fotbal care iti place? Cine crezi ca s-a evidentiat la acest campionat?


Neymar s-a evidentiat cu simularea sporita pe teren, urat. Poate i-ar trebui niste cursuri de actorie. Eden Hazard (fotbalistul Belgiei) m-a convins pe mine si pe Perez ca merita o sansa sa fie la Real Madrid, el m-a impresionat prim tehnica sa. Vedem ce decide Florentino.

 

 

 

 

 

 

 

Tu si sotul tau sustineti aceeasi echipa, sau nu neaparat? Apar divergente de opinii?

 

Noi sustinem echipele in care sunt selectionati fotbalistii clubului regal Real Madrid. Asa ca noi suntem in acceeasi luntre.

 

 

 

 

 

Ce crezi despre semifinala de ieri si strategia de joc a Frantei, in comparatie cu cea a Belgiei?

 

Franta este o echipa mai solida si mai pragmatica. Mbappe a stralucit pe teren (poate ajunge el la Real Madrid), dar ma plictiseam de strategia lor de dupa marcarea golului, tragerea de timp si chemarea nefondata a doctorilor.

 

Astazi are loc cea de-a doua semifinala, dintre Anglia si Croatia. Pe cine vei sustine? 

 

Astazi sunt pentru Modric, Kovacic si restul, sper pe Kane din plastic sa il vad in finala mica.

 

 

 

 

Desi suntem aproape de finala, multe echipe puternice care au iesit din campionat, ar fi fost demne de finala de duminica. Tu, pe cine ti-ai fi dorit sa vezi in finala?

 

Croatia si deja cine mai trece acolo, si mi-au placut gesturile Japonezilor, sunt draguti.

 

Cat de implicata esti cand urmaresti un meci? Se intampla sa te enervezi sau sa injuri?

 

Nu injur, nu fac grimase, nu tip, aplaud cand echipa sustinuta marcheaza. Asa un pokerface pe tot meciul.

 

 

 

Perfecte