Scriitoarea si sportiva ,Cristina Costov, s-a intors de la Campionatul Mondial de Powerlifting, care a avut loc la Kiev, cu 3 medalii de aur, la 3 categorii diferite: press-pull- 215 kilograme, bench- press -70 si deadlift- 145. Ea, impreuna cu Oleg Novogolub, cel care a ghidat-o spre acest succes, ne-au povestit experienta si performanta in cadrul unui interviu.

 

 

 

“Un succes atat de rapid este foarte rar intalnit in sport. Cristina este bine structurata si din punct de vedere genetic pentru acest tip de sport, ceea ce o ajuta enorm. Unora le ia multi ani de antrenament ca sa ajunga la asemenea succese.” spune antrenorul Cristinei, Oleg Novogolub.

 

 

 

“Uneori stau si ma gandesc ce am facut eu pana acum. Eu nu am avut mari asteptari,voiam sa vad atmosfera, campionatul. Dar s-a intamplat asa ca am revenit cu medalii. Am batut si cateva recorduri proprii, ceea ce ma bucura enorm.” recunoaste Cristina.


 

Cristina a fost unica femeia din echipa Moldovei si spune ea, acest campionat a facut-o sa inteleaga ca poate mult mai mult decat ar fi crezut ca este in stare sa faca.

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe detalii de la campionat afla in interviul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte