2.    Spirulina. Probabil credeai ca e denimirea unui medicament naturist, dar nu e asa. Spirulina este de fapt o alga care provine din Africa. Ea este un excelent adjuvant in curele de slabire deoarece iti taie pofta de mancare,  dar iti da energie.

 

3.    Sfecla. Salata de sfecla cruda nu este pe gustul oricui, dar daca ai bunavointa vei descoperi ca este chiar buna. In plus, te va ajuta sa scapi de depozitele de grasime din organism.

 

 

4.    Grepfrutul. Chiar daca este amar, grepfrutul ajuta la arderea grasimilior din organism si este foarte santos si pentru bila si rinichi.

 

5.    Busuiocul. Ceaiul de busuioc cu putina lamaie poate constitui un fel de gustare, atunci cand ti se face foame. Atat busuiocul cat si lamaia contribuie la arderea mai rapida aq grasimilor, deci este fix ce iti trebuie.

 

6.    Telina. Daca credeai ca e utila numai pentru barbati,  te-ai inselat. Telina te ajuta sa nu retii apa in organism deci nu ezita sa o incluzi in salate sau sa faci suc din ea. In orice caz, e mai utila daca o consumi proaspata si nu gatita.

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte.ro