Se pare ca Sam i-a insuflat si lui Britney pasiunea lui pentru sport si vedeta a inceput sa isi lucreze intens corpul in sala de fitness. Pentru ca arata mai bine ca niciodata, garderoba ei s-a schimbat si a inceput sa poarte doar rochii extrem de mulate si de scurte, pantaloni minusculi si topuri cu vedere la abdomenul tonifiat. Fanii nu raman indiferenti la schimbare si ii lasa numeroase comentarii pe Instagram in care o complimenteaza: “Esti atat de frumoasa incat devine un pacat”, “Arati ca o papusa Barbie”, “Extrem de sexy!”, “Ai corpul perfect” si “Arati foarte bine si ma motivezi si pe mine”.

 

 

 

Britney Spears se iubeste de un an cu Sam Asghari, un antrenor de fitness pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al clipului Slumber Party. Desi vedeta inca nu a confirmat zvonurile legate de o posibila casatorie, a fost fotografiata de paparazzi cu un inel de logodna pe deget. In plus, antrenorul de fitness isi marturiseste in mod frecvent sentimentele pentru ea pe retelele de socializare. Pentru el, Britney este ”Cea mai frumoasa femeie”, “Femeia mea favorita” si il face sa se simta “Cel mai fericit bărbat din lume”.


 

 

 

Nici Britney nu se lasa mai prejos si ii face declaratii in mediul online: “Sunt cu acest barbat de un an si ma face sa imi doresc sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi. Ma simt cea mai norocoasa femeie din lume”.

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/britneyspears

perfecte.ro