Cei doi au ales drept destinatie de vacanta celebra statiune montana din Elvetia, st. Moritz, preferata si vizitata de toate celebritatile de la Hollywood, dar si de personalitatile importante ale lumii.  

 

 

 

 

De sarbatorile de iarna, cancelarul Germaniei a luat o pauza de la politica. Craciunul, dar si zilele imediat urmatoare, si le-a petrecut, alaturi de sotul ei, intr-un resort de schi exclusivist, din st. Moritz. Angela Merkel si Joachim sauer au fost surprinsi pe Valea Engadine, a carei lungime este de 80 de km, echipati corespunzator si cu schiurile la purtator.

 

 

 

 

In varsta de 59 de ani, angela Merkel a demonstrat ca e in forma si ca face fata cu brio unei astfel de activitati sportive, chiar daca majoritatea timpului si-l petrece intr-o altfel de ambianta. Stim, totusi, ca nu e straina de sport, fiind o sustinatoare activa a fotbalului si, mai ales, a echipei nationale de fotbal din Germania. La fel de implicat parea si sotul acesteia, Joachim sauer, care isi urma indeaproape sotia pe traseul montan. Cei doi erau acompaniati si de alte persoane, pesemne parte din echipa lor de securitate.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine