Acum nu mai ai nicio scuza ca sa sari peste exercitiile de dimineata pe motiv ca nu ai timp. Trezeste-te cu 15 minute mai repede si fa aceste exercitii prezentate intr-un video de publicatia BrightSide.

 

Chiar daca nu reusesti sa faci acest lucru in fiecare dimineata este foarte important sa constientizezi ca un set de exercitii efectuat cu regularitate poate sa-ti imbunatateasca considerabil conditia fizica si sa te scape de tensiunile musculare care se acumuleaza in timp ce stai la birou. 

 

Miscarile recomandate in acest video te ajuta sa lucrezi musculatura si sa alungi senzatia de rigiditate pe care o resimti adesea la trezire. Nu trebuie sa faci exercitii complicate, ci doar sa te asiguri ca incluzi aceste miscari in programul tau cat mai frecvent posibil. si de ce sa nu faci acest lucru imediat ce te-ai trezit? Astfel vei incepe ziua plina de energie si cu satisfactia ca ai facut un minim efort pentru sanatatea corpului tau! 

 

Arderile metabolice sunt intensificate si slabesti mai usor;

 

Ca sa te convingi ca merita sa faci acest lucru cat mai des iata cateva dintre motivele care ar trebui sa te mobilizeze: 

- gradul de vascozitate a sangelui se imbunatateste;

- circulatia sangelui este una mai buna, iar acest lucru favorizeaza oxigenarea si hranirea celulelor;

- corpul tau digera proteine si carbohidrati de 4 ori mai repede, astfel ca slabesti mai repede;

- creierul elibereaza endorfine, conferindu-ti o stare de binese elibereaza serotonina, care inlatura starile depresive si tristetea.

 

Vezi in video de mai jos cat de simplu poti sa te mentii in forma:

 

 

Sursa video: Facebook.com

Eva.ro