Tendinta generala este de a corecta astfel de obiceiuri si de a insista asupra celor benefice pentru sanatate, asa cum este sportul. Si pentru a-si masura rezultatele si eficientiza antrenamentele, dar si pentru a se asigura ca se vor tine de acestea si vor atinge obiectivele propuse, tot mai multe persoane opteaza pentru folosirea unor gadgeturi si accesorii care sa le faca viata mai usoara:

 

1. Castile wireless

 

Indiferent daca practici jogging sau te duci la sala de forta, ritmul muzicii preferate te poate ajuta sa te concentrezi mai bine pe ceea ce ai de facut, in timp ce iti induce o stare de bine si te relaxeaza. Insa castile clasice iti ingreuneaza misiunea, se agata cand ti-e lumea mai draga si te incurca in executarea corecta si concentrata a exercitiilor. O pereche de casti wireless poate rezolva problema acestuidisconfort.

 

Poti opta pentru variantele in-ear sau on-ear, in functie de preferintele personale si vei putea sa practici sporturile preferate pe ritmurile care itiplac. Iar daca practici inotul sau alte sporturi nautice, trebuie sa stii ca vei gasi in magazinele de specialitate si variante waterproof.

 

 

 

2. Smartwatch-ul

 

Daca nu ai gasit deja suficiente argumente pentru a investi intr-un astfel de accesoriu, afla ca iti poate face si activitatile sportive maiinteresante si mai placute. Cu ajutorul lui vei putea sa iti urmaresti live performantele, fara sa fi nevoit sa tii telefonul in mana sau sa il scotidin buzunare sau huse pentru a-l butona.

 

Vei putea si sa iti citesti mesajele sau sa vezi daca te suna cineva, sa controlezi volumul muzicii sau sa schimbi playlistul cu unul mai antrenant, sa inregistrezi un traseu sau o activitate fizica si sa accesezi cu usurinta aplicatiile pe care le folosesti de obicei atunci cand faci sport. Din toate aceste motive, un smartwatch se poate transforma intr-un veritabil prieten de nadejde in zilele in care te antrenezi.

 

 

 

3. O husa sport cu prindere de brat pentru telefonul tau

 

Aceasta iti va fi de folos mai ales daca obisnuiesti sa alergi. Pentru ca echipamentul nu iti permite, de cele mai multe ori, sa fixezi foarte bine telefonul, astfel incat sa nu te incurce in timpul alergarii, o astfel de husa care se prinde de brat si iti protejeaza telefonul fara a te incurca. Husa cu prindere pe brat iti poate fi, astfel, mai mult decat utila.

 

Indiferent daca iei telefonul la tine pentru a asculta muzica, pentru a-ti inregistra activitatea in timp real sau pentru a fi disponibil in eventualitatea in care astepti un apel important, acest accesoriu este solutia cea mai confortabila de a avea telefonul la indemana fara cagreutatea lui sa te deranjeze.

 

 

 

4. O borseta sport plata

 

Daca ai rezolvat problema telefonului, nu inseamna ca nu mai sunt o multime de alte lucruri pe care ai nevoie sa le iei la tine atuncicand alergi sau cand te antrenezi. De la cheia locuintei la bani sau un card bancar, la un pachet de servetele, se aduna cateva maruntisuri pe care nu ai unde sa le pui daca porti echipament sportiv.

 

O borseta plata de dimensiuni micipoate rezolva aceasta problema. Prinderea ei fixa in talie, forma ergonomica si spatiul de depozitare suficient pentru cele necesare sunt calitati pe care nu le-ar putea indeplini un rucsac sau un alt tip de accesoriu de acest gen.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com 

tocmai de aceea, tendinta generala este de a corecta astfel de obiceiuri si de a insista asupra celor benefice pentru sanatate, asa cum este sportul. si pentru a-si masura rezultatele si eficientiza antrenamentele, dar si pentru a se asigura ca se vor tine de acestea si vor atinge obiectivele propuse, tot mai multe persoane opteaza pentru folosirea unor gadgeturi si accesorii care sa le faca viata mai usoara:

1. Castile wireless

indiferent daca practici jogging sau te duci la sala de forta, ritmul muzicii preferate te poate ajuta sa te concentrezi mai bine pe ceea ce ai de facut, in timp ce iti induce o stare de bine si te relaxeaza. insa castile clasice iti ingreuneaza misiunea, se agata cand ti-e lumea mai draga si te incurca in executarea corecta si concentrata a exercitiilor. O pereche de casti wireless poate rezolva problema acestui disconfort.

 

Poti opta pentru variantele in-ear sau on-ear, in functie de preferintele personale si vei putea sa practici sporturile preferate pe ritmurile care iti plac. iar daca practici inotul sau alte sporturi nautice, trebuie sa stii ca vei gasi in magazinele de specialitate si variante waterproof.

2. smartwatch-ul

Daca nu ai gasit deja suficiente argumente pentru a investi intr-un astfel de accesoriu, afla ca iti poate face si activitatile sportive mai interesante si mai placute. Cu ajutorul lui vei putea sa iti urmaresti live performantele, fara sa fi nevoit sa tii telefonul in mana sau sa il scoti din buzunare sau huse pentru a-l butona.

Vei putea si sa iti citesti mesajele sau sa vezi daca te suna cineva, sa controlezi volumul muzicii sau sa schimbi playlistul cu unul mai antrenant, sa inregistrezi un traseu sau o activitate fizica si sa accesezi cu usurinta aplicatiile pe care le folosesti de obicei atunci cand faci sport. Din toate aceste motive, un smartwatch se poate transforma intr-un veritabil prieten de nadejde in zilele in care te antrenezi.

3. O husa sport cu prindere de brat pentru telefonul tau

aceasta iti va fi de folos mai ales daca obisnuiesti sa alergi. Pentru ca echipamentul nu iti permite, de cele mai multe ori, sa fixezi foarte bine telefonul, astfel incat sa nu te incurce in timpul alergarii, o astfel de husa care se prinde de brat si iti protejeaza telefonul fara a te incurca. Husa cu prindere pe brat iti poate fi, astfel, mai mult decat utila.

indiferent daca iei telefonul la tine pentru a asculta muzica, pentru a-ti inregistra activitatea in timp real sau pentru a fi disponibil in eventualitatea in care astepti un apel important, acest accesoriu este solutia cea mai confortabila de a avea telefonul la indemana fara ca greutatea lui sa te deranjeze.

libertatea.ro