Vino la Farmacia Familiei! Pana pe 30 iunie, la achizitia oricaror produse din gama solara beneficiezi de:

• 15% reducere – la procurarea a doua produse; 

• 20% reducere – la procurarea a trei produse;

• 30% reducere – la procurarea a patru produse. 

 

E bine sa stii! Recomandari privind expunerea la soare in sezon estival.


Vine vremea vacantelor si multi dintre noi si-au facut deja planuri majore de a profita din plin de mare, de soare. Pe langa bronzul frumos, expunerea la soare are nenumarate alte beneficii asupra sanatatii si frumusetii. Soarele favorizeaza sinteza vitaminei D, care este una esentiala pentru organism. Dar expunerea la soare este benefica atata timp, cat respecti cateva reguli obligatorii:

 

Opteaza pentru un orar „sanatos” al bailor de soare. Intervalul orar potrivit pentru expunerea la soare este dimineata pana la ora 11.00 si dupa amiaza dupa ora 16.00. Orele de pranz nu sunt deloc indicate, radiatiile solare fiind foarte puternice.

 

Foloseste creme cu factor de protectie adecvat fototipului de piele. Cu cat pielea este mai deschisa la culoare, cu atat SPF produsului trebuie sa fie mai inalt.

 

Aplica corect produsele cu factor SPF. Este indicat sa le aplici din abundenta pe tot corpul, cu minim 15 minute inainte de expunerea la soare si neaparat dupa iesirea din apa sau stergerea cu prosopul. Nu ignora zonele sensibile: cele din jurul ochilor, nasului si urechilor.

 

Imbraca-te corect. Hainele joaca, de asemenea, un rol important. Folosirea unei palarii  iti  poate asigura o protectie sporita, iar  hainele ar trebui sa fie din fibre naturale, cat mai vaporoase si in culori deschise.

 

Hidrateaza pielea. Dupa plaja este necesara re-hidratarea si hranirea pielii, prin aplicarea de emulsii sau lotiuni cu proprietati hidratante, nutritive, de revitalizare si de calmare a pielii.

 

Si nu in ultimul rand, asigura-te ca folosesti produse calitative, dermatologic testate, astfel iti vei prelungi placerea aflarii pe plaja si te vei bucura de un bronz sanatos si frumos. 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte