In noul sezon primavara-vara, Tricon vine cu multa culoare si noi siluete. O colectie calda si cocheta, prezentata in cadrul evenimentului Moldova Fashion Days. Ca si in anul trecut, zilele modei au avut loc intr-un salon de masini de lux din centru Chisinaului. Iar printre invitati au putut fi vazuti pasionati de moda, fashion blogeri, interpreti, politicieni si oameni de afaceri. 

 

 

 

Bine ancorat la tendintele modei europene, Tricon, un brand cu renume in tara noastra, ne ofera o primavara si vara pline de stil.

 

 

Rochia din stofa naturala este piesa de nelipsit in garderoba oricarei fashioniste. Stilata, feminina si practica, aceasta se potriveste absolut tuturor femeilor, fara exceptie. Asa ca designerii autohtoni nu au trecut cu vederea acest articol, suplinind in fiecare an colectiile cu modele tot mai moderne si practice. 

 

 

Pentru a te bucura din plin de sezonul cald in care se te simti confortabil oriunde ai merge, adauga-ti in garderoba confectii de calitate superioara la preturi potrivite. 

 

*Acest articol este un produs comercial

osearaperfecta.protv.md