Ultimile tendinte ale toamnei au fost prezentate pe 12 noiembrie la Shopping MallDova. Cea de-a treia editie a purtat genericul „More than fashion”, fiind dedicata femeilor care creaza tinuta prin personalitatea lor. La eveniment au fost prezentate cateva tinute ale personalitatilor renumite din intreaga lume, care au revolutionat lumea modei, tinute ale unor femei precum Coco Chanel, Madonna anilor '80, Kate Moss, dar si look-urile unor barbati stilati ca David Beckham, George Clooney si Drake.

 

 

 

 

Toate aceste tinute au fost create utilizand articole vestimentare ce pot fi gasite la magazinele brandurilor prezente la Shopping MallDova. Eva Elena, fotograf fashion: Mall of Fame este un eveniment mai deosebit pentru ca este practic unicul fashion talk din Moldova, eveniment care este ilustrat cu tinute create din haine ce pot fi gasite in magazinele de la Shopping MallDova. In acelasi timp, la eveniment sunt prezentate ultimile tendinte, dar si momente din istoria modei. Este si un dialog, in cadrul caruia comunicam cu invitatele din sala, acestea sunt si indemnate sa comenteze tinutele, sa spuna ce le place.”


 


 

Cele mai actuale subiecte in domeniul fashion si tendintele de sezon au fost discutate cu invitatele evenimentului. Totodata, acestea au incercat sa identifice articolele vestimentare si accesoriile cu denumiri mai putin cunoscute. Invitatele au avut ocazia sa-si actualizeze cunostintele in materie de moda si sa se inspire pentru crearea unor tinute cu personalitate.

 

Hellen Monroe, blogger de moda: „De fiecare data vin cu placere la toate evenimentele organizate de Shopping MallDova. De fiecare data vin aici ca sa ma informez despre ultimile tendinte, si desigur sa aflu ce haine putem gasi in aceste minunate magazine.”

 

Natalia Marin, invitata: „Astfel de evenimente sunt binevenite oricand. Cred ca daca s-ar organiza mai des, am vedea si noi mai multe fete stilate pe strazile din Chisinau.”

 

Vlada Cotorobai, blogger de moda: „Foarte multe femei pot afla mai multe sfaturi legate de moda, pot cunoaste hainele care pot fi gasite la Shopping MallDova si cum poti sa le combini.”

 

Maggy Platon, blogger de moda: „Aceste evenimente sunt perfecte pentru fashioniste. Shopping MallDova in general este o sursa de inspiratie, in special evenimentul Mall of Fame, la care sunt pentru a doua oara. Ador astfel de evenimente unde chiar te invata cum sa combini hainele, pe care le poti gasi in magazinele de aici.”

 Devenit deja o traditie, fiecare editie a Mall of Fame are ca invitat special cate un speaker stilat si binecunoscut de catre invitate. De aceasta data, invitata de onoare a fost cunoscuta prezentatoare TV din Romania Teo Trandafir, care a dezvaluit publicului atat momente importante din viata sa personala si profesionala, cat si viziunea ei despre stil si frumusete.

 

 

 

 

 

 

Teo Trandafir, prezentatoare TV: „M-am gandit sa spun un lucru pe care eu il cred, si anume faptul ca tu porti o haina si nu haina te poarta pe tine. S-a umplut lumea de femei care poarta ce nu li se potriveste, doar pentru ca da bine si par ridicole. Asta incerc sa spun - faptul ca noi purtam hainele si nu ele pe noi, faptul ca femeile din Moldova au stil si faptul ca la orice varsta poti sa inveti. Femeile din Republica Moldova sunt cunoscute pentru stilul si pentru eleganta lor. Toata lumea vorbeste despre frumusetea lor si despre felul in care se imbraca, iar eu, care nu sunt la prima experienta, pot sa confirm - sunt superbe! Am urcat in primul avion si am venit si nu am facut rau pentru ca am vazut la mall firme pe care nu le avem la Bucuresti, firme cultiva gusturi si senzatia asta de finete pe care orice femeie ar trebui s-o aiba.”

 

 

 

Toate tinutele prezentate in cadrul evenimentului au fost create din articole vestimentare si accesorii din noile colectii ale brandurilor prezente in Shopping MallDova: ARIDON, BATA, BENETTON, BROADWAY, CLARKS, PHARDI, GELO, GUESS, INCITY, LC WAIKIKI, MANGO, MELIS, MELKIOR, MILA VITSA, MITAVI, NL COLLECTION, ORSAY, PUMA, PONTI, PIERRE CARDIN, SANDALINI, SASSOFONO, BLANCO, TED LAPIDUS, SISLEY, ECCO, COLINS, LTB, MOTIVI, GEOX, VIZITA, OODJI, INTEROPTIC, MELI  MELO PARIS, REDIST.

 

 Ultimile tendinte in materie de moda le gasesti la Shopping MallDova!

 

 

 
 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte