Designerii autohtoni nu vor sa ramana in urma celor straini, asa ca, unii dintre ai nostri, reusesc sa tina pasul, lansand colectii destul de inspirate.

 

 

 

 

 

 

 

 

O colectie de haine tricotate potrivita pentru sezonul de toamna-iarna 2016-2017. Prezentarea acesteia a avut loc intr-un salon de masini de lux din centrul Chisinaului si a adunat zeci de oameni pasionati de moda, fashion bloggeri, interpreti, dar si oameni de afaceri. Brandul autohton, Tricon, vine sa garanteze o toamna stilata pentru viitoarele cliente. 

 

 

 

In sezonul rece, paltonul este o piesa vestimentara de nelipsit in garderoba oricarei fashioniste. Stilat, feminin si practic, acesta se potriveste absolut tuturor femeilor, fara exceptie. Nici designerii autohtoni nu au trecut cu vederea acest articol, suplinind in fiecare an colectiile cu modele tot mai moderne si practice.  

 

 

 

 

 

Designerul spune ca la fiecare colectie, tin cont de tendintele de pe catwalk-urile internationale. Dar si preturile accesibile sunt un punct forte al acestui brand. E minunat ca pentru confectii de calitate superioara nu trebuie sa goliti portmoneul. Preturile relativ mici iti vor face cumparaturile mult mai placute. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/ ea.md

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte