O alegere gresita nu numai ca te-ar dezavantaja, dar si-ar putea lasa amprenta asupra starii tale emotionale. Cel mai indicat ar fi sa apelezi la ajutorul profesionist al specialistilor, care iti vor potrivi perechea ideala in cateva clipe.

 

Cand alegem o pereche de ochelari trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte:

 

 


1. De unde cumparam ochelarii: ochelarii se procura in locuri specializate (farmacie, optica), in prezenta unui specialist, pe baza unei retete recente, nu mai veche de un an. Ochelarii vanduti de catre persoanele neautorizate sau, mai nou, in piete si marketuri, oferite la un pret mai mic, nu pot fi catalogati ca fiind dispozitive medicale!

 


2. Riscurile la care ne expunem cand folosim asemenea ochelari: chiar daca la prima proba o astfel de rama iti da impresia ca imbunatateste vederea, senzatia este una temporara. Pe termen lung acesti ochelari iti pot crea multe probleme, inclusiv alergii si nu ajuta la corectarea carentelor de vedere.

 


3. Rama ochelarilor nu trebuie sa acopere sprancenele si/sau sa se odihneasca pe obraji: ramele de ochelari trebuie sa se incadreze imediat sub sprancene si asigurati-va ca acestea se potrivesc exact pe partea superioara a nasului.

 


4. Atentie la contrast! Forma ramei trebuie sa fie in contrast cu forma fetei tale. Daca ai fata ovala - alege o pereche de rame cu forma rotunda, iar pentru chipul rotund sunt potriviti ochelarii angulari.

 

La Optica Familiei te asteapta un sortiment variat de rame, ochelari si ochelari de soare de la branduri cu renume mondial si o abordare individuala in alegerea accesoriului potrivit. Vino si convinge-te chiar tu!

 

 

Sursa video: Youtube.com

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte