Multi dintre cei care au incercat serviciul online Supergut.md au devenit clienti permanenti si comanda produse de 2-3 ori pe saptamana.

 

Serviciul de cumparaturi on-line a devenit popular in randul tinerilor parinti, oamenilor de afaceri, precum si in randul conationalilor nostri care traiesc in strainatate. Zilnic, Supergut.md face livrari de produse alimentare in urma comenzilor plasate de  persoane care locuiesc in Rusia, SUA, Canada, Marea Britanie, Israel si Irlanda. Mesajele acestor clienti confirma ca serviciul oferit de Supergut.md le ofera oportunitatea sa aiba grija de cei dragi chiar daca se afla departe de tara.

 

Andrei, Marea Britanie: „Voi sunteti primul serviciu online de acest tip care intr-adevar lucreaza. Am devenit clientul dumneavoastra, si desigur, va voi recomanda si altora, care de asemenea vor sa ofere grija celor dragi. Multumesc inca o data!”


In prima luna de activitate Supergut.md a obtinut 78 recenzii pe pagina retelei sociale Facebook, cu 5 stele din 5, dintre care 56 persoane au lasat mesaje de recomandare. In doar o luna de activitate pagina de Facebook  Supergut.md este urmarita de doua mii de oameni, aceasta demonstrand ca serviciul online de livrarea a produselor alimentare la domiciliu se bucura de interes din partea utilizatorilor de internet si deja si-a gasit clienti permanenti.

 

 

 

 „Le recomand la toti supermarketul online Supergut! –scrie Daria. Preturile sunt mai mici decat in magazine, livrare rapida pana la usa (timp de o ora) si produse de calitate. Imi faceam griji pentru fructele si legumele comandate, dar in zadar. Sunteti bravo, continuati tot asa!”


Sortimentul de produse Supergut.md creste, iar in acest moment depaseste 2000 de denumiri. In spectrul de produse adaugat se ia in calcul opiniile si solicitarile clientilor. De la lansarea supermarketului online Supergut.md sortimentul de produse a fost completat pe diferite compartimente:  bacanie, patiserie, lactate si panificatie, produse din carne, peste, produse congelate, fructe si legume, de asemenea, produse pentru casa si intretinere.  

 

Serviciul online va permite sa selectati cu usurinta produsul dorit din gama de compartimente si sa-l adaugati in cos. In cosul de cumparaturi, puteti modifica comanda, pentru a reduce sau a mari cantitatea selectata. De asemenea, comanda se pastreaza in „cabinetul personal” al fiecarui client, ceea ce faciliteaza urmatoarea plasarea de comanda. Tot procesul ia doar cateva minute. La final alegeti doar ora de livrare si raspundeti la apelul operatorului, care va confirma comanda plasata. Achitarea se poate realiza pe loc, curierului, sau prin intermediul cardului bancar, din orice colt al lumii.

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte