Specialbaby este brandul care de la inceputuri opteaza pentru stofe naturale si umpluturi hipoalergenice, perfect potrivite necesitatilor celor mici. Gandindu-se la somnul si confortul copilasilor, Specialbaby creeaza o varietate de plapume si cuverturi ce ajuta parintii sa tina picii la caldut.

 

 

Putem incepe de la varianta clasica a unei plapume: albe, moi si usoare; ce poate fi acoperita cu huse in culori pastel, accesorizate cu diferite broderii sau dantele. Parintele poate alege culorile la huse in functie de gama cromatica ce predomina in camera copilasului.   

 

 

Cuverturile plic sunt cusute astfel, incat bebelusul sa fie usor infasat la externarea din maternitate, iar mai apoi, acestea sa poata sa fie utile si atunci cand merge la medic sau in ospetie. Bucura faptul ca piata autohtona poate crea concurenta brandurilor din afara nu doar la capitolul calitate sau utilitate, ci si la aspect, forma sau concept.   

 

 

Plapuma patchwork e ca o tabla de sah, cusuta in carouri, asortate in 2 culori gingase, poate fi utila atat in casa, cat si atunci cand copilasul este scos la o plimbare in aer liber cu caruciorul. Acest produs este indragit de bebelusi pentru culorile calde si aspectul jucaus care il are. 

 

 

In ziua de azi, varietatea de produse pentru copii depaseste orice asteptare. Parintii sunt tentati sa incerce tot ce e mai bun si mai nou, la acest capitol. Sa fim in pas cu cerintele actuale in materie de noutati, oferim ca alternativa, plapuma pompon. Aceasta are un design deosebit, cu totul special, care va imbogati aspectul oricarui patuc sau carucior. Pe langa aspect, aceasta este si utila: copilasul poate fi usor invelit cu ea sau chiar infasat. Optam pentru varianta monocroma, cu o dantela fina pe margini, ce poate fi usor ingrijita.

 

 

Somnul si sanatatea bebelusilor sunt o prioritate pentru parinti. Specialbaby este aproape pentru a oferi produse special create pentru cei mici. Nu ezitati sa incercati sa creati in camera celui mic, un loc cald si placut, cu ajutorul produselor autohtone.

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte