De data asta, vii la Shoping MallDova, te distrezi, faci cumparaturi la preturi imbatabile si, in plus, te poti intoarce acasa cu portofelul plin! Nu uita sa-ti iei cu tine cartela MasterCard, pentru a te bucura de avantaje si surprize frumoase!

Amatorii de reduceri nocturne isi pot satisface pofta de cumparaturi incepand cu ora 20:00, bucurandu-se de promotii la toata gama de produse, de la haine si incaltaminte, pana la electronice si cosmetice. Vino sa prinzi cele mai mici preturi, de pana la -70%, oferite de Guess, Tesoro Mio, Blanco, Top Shop, Bomba, Ovico, Best, Phardi, NL Collection, Pierre Cardin, Ponti, Lux Lingerie, Cronograf, Farmacia Familiei, Sassofono, Darwin, Interoptic, Mitavi, Celio, Vizita si alte zeci de branduri pe care le gasesti la Shopping MallDova. Mai mult decat atat, magazinele tale preferate ti-au pregatit oferte unice, valabile doar in aceasta noapte.

Night Shopping Party, cel mai asteptat eveniment de cumparaturi de la Shopping MallDova, chiar iti ofera un party adevarat, deoarece asorteaza reducerile si promotiile cu concursuri si momente savuroase de distractie. Muzica de DJ, Sis’n’Bro, Natalia Duminica si Tharmis  iti vor asigura doza de muzica adevarata si voie buna. Programul va fi presarat cu numeroase concursuri, unde toti cei prezenti pot castiga premii de la partenerii Shopping MallDova: „Coca-Cola”, „Madagascar”, „Orange”, „Rock&roll Bowling”, „Vivodent” si „Golden Rose”.

Si cireasa de pe prajitura – in Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova, intre orele 20:00 si 00:00 faci cumparaturi in valoare minima de 300 MDL, achiti cu MasterCard si intri in mod automat in cursa pentru premii extraordinare. La fiecare ora pe pacursul evenimentului (21:00, 22:00, 23:00, 00:00) se va desfasura cate o tombola care va pune la bataie 5 premii in valoare de 2.000 de lei.
Iar la miezul noptii va incepe Super Tombola Noptii Reducerilor si, cu un pic de noroc, te poti alege cu unul dintre trofee – 3 premii mari оn valoare de 10.000 de lei fiecare! Atentie: la Super Tombola vor participa toate bonurile acumulate intre orele 20:00-23:59, iar prezenta la extragere este obligatorie.
Vezi aici catalogul complet al reducerilor si pregateste-te pentru cursa cumparaturilor la preturi mici!
Ne vedem la Shopping MallDova pe 18 noiembrie – noaptea in care dorintele fiecarui shopoman devin realitate!
Acest material este un produs comercial!

Perfecte