Nu ezita si achizitioneaza mobilierul de care ai nevoie cu o reducere reala, care chiar se va face simtita. Poti profita de aceasta oferta si alte oportunitati avantajoase pana la data de 31.12.2018. Grabeste-te!

 

Atuurile pe care le obtii, colaborand cu echipa de profesionisti Mobilier.md: 

 

1. Garantie de 5 ani la toate articolele de mobilier procurate! Primul, si unul din cele mai importante avantaje este siguranta, care, de obicei, este oferita doar de catre persoanele juridice, prin garantie. Cu Mobilier.md beneficiezi de o perioada indelungata, de 5 ani de garantie, perioada in care compania iti repara orice problema depistata sau aparuta in timpul exploatarii produsului achizitionat. Mobilier.md isi asuma raspundere pentru calitatea articolelor de mobila comercializate. Deoarece confortul tau este unul dintre pilonii pe care se bazeaza activitatea unei echipe de profesionisti, primesti, incontestabil consultanta, atentie si siguranta de care ai nevoie.

 

2. In cazul in care esti nerabdator sa faci o schimbare si sa-ti personalizezi locuinta, profita de aniversarea Mobiler.md: designerii companiei iti ofera o consultatie gratuita in rezultatul careia beneficiezi si de un plan de design, fara a cheltui vreun ban!

 

 

3. Ai planuit sa-ti mobilezi sau remobilezi locuinta, dar nu ai destui bani? Mobilier.md este una din acele companii de mobila din Chisinau, care are solutia perfecta pentru tine! Acum poti beneficia de un credit cu rata lunara a dobanzii de 0%.

 

Achizitioneaza mobilierul visurilor tale dintr-o gama variata de stiluri si modele, create cu suflet si multa pasiune de "manutele magice" ale designerilor.

 

Compania de mobila Mobilier.md devine "colacul tau de salvare" daca te regasesti in una din situatiile prezentate mai sus sau, pur si simplu, vrei sa profiti de reducerea considerabila de 18% pentru a-ti innoi locuinta. Fa inca un pas catre locuita de vis acum!

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte