In cateva zile va fi dat startul atelierelor de creatie pentru copii, care in fiecare vineri (17:00-19:00), sambata si duminica (16:00-18:00) sunt asteptati la etajul 3 al centrului comercial, unde vor invata sa mestereasca obiecte traditionale si decoratiuni tematice pentru sarbatoarea de Pasti.

 

Incepand cu 24 martie Iepurasul de Pasti va fi prezent zilnic la Shopping MallDova, unde ii va intalni pe toti copilasii cu surprize dulci, de luni pana vineri intre orele 17:00-20:00, iar in weekend – intre 14:00 – 17:00.

 

In toate zilele de sambata din frumoasa perioada pre-pascala copiii sunt asteptati la parterul centrului comercial, unde vor putea participa la show-uri interactive organizate special pentru ei (15:00-16:00).

 

Iepurasul mai pune la cale si alte surprize spectaculoase! Pe 8 aprilie nu ratati marele eveniment „Imparte bucurii impreuna cu Iepurasul de Pasti si amicii sai”. Iepurasul impreuna cu prietenii sai Cocosul, Oita si Eastre, zeita Lunii,vor saluta copii si ii vor ghida in aventura de a gasi cele 7 oua magice! Veniti la sarbatoare cu oua incondeiate pentru a primi daruri! Cat de plin va fi cosul de paste depinde de eforturile comune ale personajelor si ale copiilor.

 

Bineinteles, sarbatoarea n-ar fi completa fara Marea Tombola Pascala, care aduna tot mai multi amatori de shopping. Grabeste-te sa-ti incerci si tu norocul! Toti cei care fac cumparaturi in suma de cel putin 300 de lei in aceasta perioada, primesc sansa de a participa si de a castiga unul dintre premiile frumoase de la Iepuras: 5 extractoare de nutrienti NutriBullet, 5 valize Samsonite si premiul mare – un automobil SUZUKI SX – 4, modelul anului 2017. (Pentru a participa ai nevoie doar de bonul cumparaturilor efectuate la Shopping MallDova in perioada 20 martie – 20 aprilie 2017. Regulamentul tombolei il poti gasi aici.) Iar pe 20 aprilie ne vedem la Extragerea castigatorilor, ca sa aflam cui au revenit premiile puse la bataie, cu o sarbatoare de zile mari!

 

Si retine:

 

CU CAT MAI MULTE CUMPARATURI – CU ATAT MAI MULTE SANSE DE CASTIG!

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte