Samsung Electronics anunta lansarea vanzarilor unei noi linii de televizoare Samsung QLED in Moldova. Prezentarea noii linii pilot a avut loc la evenimentul First Look in incinta cladirii American Stock Exchange (AMEX) din Manhattan, unde compania a prezentat noua generatie de televizoare QLED cu functii inovative si imbunatatite, care garanteaza cea mai buna experienta de vizionare.

 

 

In timpul prezentarii, presedintele directiei Display-urilor ale Samsung Electronics, Jong-hee Han si alti lideri ai companiei Samsung au vorbit despre caracteristicile si beneficiile liniei pilot de televizoare ale anului 2018. "Noi schimbam viziunea asupra televizoarelor cu ajutorul unei linii noi lansate in anul 2018.”, subliniaza Yongkhi Khan. -Dispozitivele QLED TV sunt concepute pentru a oferi o placere maxima si o imersiune completa in timpul vizionarii pentru utilizatorii din intreaga lume. Televizoarele sunt usor de setat si, in acelasi timp, ofera cea mai buna impresie de familiarizare cu continutul."

 

 

Gama de televizoare QLED din anul 2018 include seriile Q6F, Q7F, Q8C si Q9F. Principalele avantaje ale noii linii de televiziune QLED sunt calitatea inalta a imaginii, designul unic si o varietate mare a continutului. Televizoarele Samsung QLED 2018 sunt realizate in baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia sta procesul de transformare a luminii intr-o culoare exacta. Acest lucru permite reproducerea culorii in volum de 100%, precum si afisarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuante.

 

 

Ecranul realizat in baza punctelor cuantice ofera o calitate impresionanta a imaginii si o rezistenta ridicata la epuizarea pixelilor (pixel burnout). Noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate si contrast pentru fiecare scena. Datorita acestui fapt, imaginea ofera o transmisie imbunatatita a tuturor detaliilor ce corespund intentiei regizorului.

 

 

Printre caracteristicile-cheie ale liniei noi, producatorul evidentiaza modul ambient, care permite dispozitivului sa se combine cu usurinta cu interiorul oricarei case si sa devina un obiect de arta separat, chiar si atunci cand televizorul este oprit. Modul dat transforma televizorul intr-un centru de informare casnic care afiseaza imagini cu muzica pe fundal, fotografiile preferate ale utilizatorilor sau timpul. In plus, functia identifica culoarea si modelul peretelui din spatele televizorului si ajusteaza imaginea prin intermediul aplicatiei Smartthings.

 

 

 

De asemenea, televizorul Samsung QLED detine un design unic fara chenar, un cablu unificat „invizibil” de 5 metri lungime, numit One Invisible Connection, care uneste in sine cablurile de alimentare si de transmisiune a datelor. Optional, va fi disponibil un cablu de 15 m si o montare pe perete fara spatiu intre televizor si perete (No Gap Wall-mount), ce permite fixarea indeaproape pe perete a televizorului. Merita de remarcat telecomanda universala One Remote Control, care gestioneaza toate dispozitivele conectate si continutul, precum si setarea simplificata a Smart TV si controlul televizorului prin intermediul aplicatiei Smartthings.

 

 

Tehnologia Smartthings permite conectarea la toate dispozitivele inteligente din locuinta d-voastra, de la smartphone la aparatele de uz casnic si sa controlati de la televizor fara a fi distras de nimic.

 

 

 

 

Despre Compania Samsung Electronics

 

Samsung Electronics Co., Ltd. ofera viata ideilor revolutionare si introduce tehnologii inovatoare, inspirand oameni si creand viitorul pietei de consum in lumea smartphone-urilor, televizoarelor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor de uz casnic, dispozitivelor medicale, sistemelor de retea, solutiilor de memorie, semiconductorilor si solutiilor LED. Pentru mai multe informatii, accesati linkul sau AICI.  

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte