Pe langa sutele de framantari referitoare la noul an de studii, tot mai lunga devine si lista de cumparaturi: haine, accesorii scolare si rechizite la un pret redus. Nici parintii nu scapa de aceste socoteli, odraslele fiind cei mai tari negociatori. Cumparaturile pentru scoala dureaza minim o zi. Sunt atatea de cumparat, listele se intind pe cateva foi, iar magazinele profita de cererea crescuta. In timp ce scolarii sunt in cautarea celor mai noi produse, parintii deseori cauta mai degraba un pret engros, chiar si pentru cumparaturi la bucata. 

 

 

Printese si Razboinici – preferintele micilor elevi

 

 

Trebuie sa stiti ca micutii care pasesc pentru prima data in lumea cunostintelor, adica elevii clasei I, sunt cei mai pretentiosi in alegerea rechizitelor. Avand in vedere ca acesta este inceputul unei noi aventuri, micutii vor sa aiba totul la indemana, pentru a se simti in siguranta. In primul rand, marea batalie se va da pentru cel mai frumos si incapator ghiozdan. Cel cu printese va fi preferatul fetitelor, iar baieteii vor opta pentru razboinicii sau pentru eroii din desene animate. 

 

 

La aceasta etapa, parintii vor putea influenta doar la capitolul functionalitate al acestui atribut valoros. Ghiozdanul trebuie sa fie unul ergonomic, comod, compartimentat si usor de intretinut. Dorintele ambelor parti pot fi indeplinite. La magazinul Metro a fost pregatit un stoc impunator de rechizite scolare la preturi engros, astfel incat sa puteti economisi considerabil, chiar si in aceasta perioada. Inclusiv si  ghiozdanele pot fi achizitionate la un pret minim.  

 

 

Rechizite scolare si accesorii la preturi reduse 

 

 

Rechizitele nu sunt suficiente pentru un inceput de an scolar excelent. O serie de accesorii, ce pot parea maruntisuri pentru maturi, adauga interes pentru scoala in perceptia micutilor. Pe langa preturile accesibile, magazinul Metro a pregatit si oferte speciale pentru elevi. De exemplu, la procurarea unui ghiozdan in suma de peste 249 lei, se ofera un cadou garantat: o cutie sandwich, pentru o gustare sanatoasa in timpul pauzei sau o sticluta pentru apa, mereu necesara pentru un plus de hidratare, dupa o tura de alergare. 

 

De altfel, la mare cautare sunt o serie de accesorii: penare cu eroii preferati Disney, stilouri, creioane de tot felul, caiete in asortiment. Toate sunt adunate in cele peste 3000 de articole destinate noului an scolar. Hainele pentru scoala la fel vor putea fi achizitionate in magazinele Metro. O frumoasa traditie dicteaza ca anul scolar trebuie numaidecat inceput cu hainute noi. Incepand cu maiouri si ciorapi, pana la costume, pantofi, rochii si camasi, pentru toate varstele si toate preferintele – le gasiti intr-o varietate de modele, la cele mai bune preturi.

 

 

Studentii in cautarea agendelor

 

In timp ce micii scolari cauta povesti printre rechizite, liceenii sau studentii au alte cerinte. Alegerile se fac in functie de design si de aspectul practic. Iata de ce, deseori, in locul unui caiet, aleg mai degraba o agenda sau chiar un laptop. Tot la Metro, pana in data de 29 august, vor fi amplasate in vitrine cele mai noi modele. Pot fi gasite diverse accesorii pentru birou. Studentii au la dispozitie si solutii din lumea tehnologiilor informationale, care le vor face procesul de studii mai usor, distractiv si eficient. 

 

 

Pregatirea pentru scoala nu trebuie sa fie perceputa ca o furtuna plina de griji si de cheltuieli. Rezolvarea este in alegerea unui singur loc pentru cumparaturi, unde vor putea fi gasite toate rechizitele necesare pentru un nou an de studii. Rapid, eficient si accesibil – cumparaturile pentru noul an scolar pot fi o placere.  

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte