Pentru ca sezonul toamna-iarna 2018 a inceput oficial de cateva zile, iti propunem sa descoperi impreuna cu noi care sunt cele mai frumoase genti, conform fashion show-urilor marilor case de moda.

 

 

Cele mai frumoase genti pentru sezonul toamna-iarna 2018: geanta tip sac


Gentile vor ramane mereu una dintre cele mai mari ispite pentru doamne si domnisoare. Asa cum stie fiecare dintre noi, accesoriile accentueaza o intreaga tinuta. Va propunem o geanta sac, in culori neutre.

 


Cele mai frumoase genti pentru sezonul toamna-iarna 2018: geanta de rafie

 

Geanta de rafie – de care majoritatea vanzatoarelor din pietele noastre sunt satule sunt satule, le incanta teribil pe unele impatimite ale modei. Ce-i drept, noua geanta de rafie face deja ravagii in lumea modei.

 

Cele mai frumoase genti pentru sezonul toamna-iarna 2018: geanta tip cos


Geanta tip cos a prins foarte bine printre fashioniste, mai ales daca este inspirata din elemente traditionale. Aceasta este destul de incapatoare, dar si atragatoare ca design. De obicei, acestea au o anumita forma, care imita un cos de picnic, circular, semiluna, sau cutie cu capac, si au diverse decoratiuni. Geanta tip cos se potriveste de minune la tinutele de zi cu zi.

 

 

Cele mai frumoase genti pentru sezonul toamna-iarna 2018: geanta triunghi


Geanta in forma de triunghi este prezenta deja in prezentarile de moda ale marilor case de moda. Este versatila si extravaganta si se poate purta fie cu bretea, pe umar, sau fara bretea ca un plic pentru seara.

 

 

 

Sursa foto: shop.nordstrom.com, modaoperandi.com

verdict.ro