Aveti idei cum sa organizati spatiul salii de banchet pentru zona foto?

 

Noi avem! Fotopanoul (presswall) - o constructie pliabila unica - dintr-un carcas metalic stabil cu diverse bannere tematice si luminoase. Standul de fotografie, sau simplu spus un baner  pentru evenimentul dvs., cu fiecare an devine tot mai  in voga si este unul dintre cele mai bune elemente de decor. Oaspetii dvs. vor aprecia cu placere aceasta idee! Si, de asemenea si ca fotozona pentru  nunta, botezuri, zile de nastere, poate fi decorata cu flori, panglici, baloane. Asemenea fotostand, de exemplu, la nunta va fi un decor perfect pentru sala, sau invers, poate fi amplasat in coridor, si in intervalele programului de concert, oaspetii se pot fotografia  pe un fundal colorat al fotostandului.

 

 

 

 

Preturile pentru crearea unei fotozone variaza de la dimensiunea bannerului, si pot fi de la 600 de lei pentru banner de 1.5 x 2 metri si mai mare. Noi putem produce orice dimensiune de banner personalizat. Mai multe informatii pe site-ul nostru www.fotostand.md . De asemenea, putem decora cu baloane. Avem multe marimi:

Fotopanou 1.5 x 2.0 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 2.0 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.2 x 2.2 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.3 x 2.3 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 2.5 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.0 x 3.0 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.4 x 2.5 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.3 x 2.6 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.2 x 3.0 metri  + Cadou 30 baloane

Fotopanou 2.4 x 3.0 metri  + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 3.0 metri  + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 3.5 metri  + Cadou 50 baloane

Fotopanou 2.5 x 4.0 metri  + Cadou 70 baloane

 

 

 

Costul crearii unui fotostand include:

• Arenda carcasei;

• Designul bannerului de catre un designer profesionist;

• Imprimarea pe tesatura bannerului;

• Transportarea

• Instalarea;

• Demontarea.

 

 

 

Care sunt tipurile de fotostanduri si la ce evenimente ele se comanda?

 

 

Foto panou pentru nunta

 

In ultimul timp a devenit foarte popular crearea unui banner cu stativ (fotopanou) la nunta. Acesta este o constructie  cu un banner mare, imprimat cu tematica nuntii dvs.. Acesta serveste ca un decor excelent in sala de nunta, in timp ce toti oaspetii pot fi fotografiati pe fundal. Fotografiile pe fundalul banner personalizat  (fotozonei) sunt reusite si originale. Nu in zadar  astfel de panouri pentru nunta de mult timp se instaleaza la orice eveniment social si adesea noi vedem fotografii ale vedetelor de afaceri de la petreceri, in special pe fundalul unor fotostanduri speciale. Permiteti oaspetilor dvs. sa se simta ca niste vedete!

 

 

 

 

Producerea fotopanoului (Press wall, brand wall) - este o solutie excelenta nu numai pentru nunta, ci si pentru orice alt eveniment important: zile de nastere, petreceri de absolvire, seri corporative, aniversari, expozitii, etc. Cel putin doua optiuni de utilizare: o photozona excelenta si fundal pentru  fotografii si un décor minunat al spatiului. De asemenea, putem decora footwall (photo corner, placat) cu baghete, astfel incat carcasa sa nu fie vizibila.

Bannere (panza) pentru zi de nastere a copiilor

 

Compania www.fotostand.md   ofera posibilitatea de a comanda un décor cu fotopanou pentru evenimente cu diverse tematici, inclusiv, fotopanou pentru ziua de nastere, la Multi Ani. O echipa experimentata in plan creativ, va oferi orice serviciu  pentru organizarea sarbatorii. Designul panou pentru poze cu baloane este ales individual, reiesind din dorintele clientului, iar procesul de fabricare a acestuia nu ia mult timp.

 

 

 

 

Elaborarea carcasei (stativ) nu necesita prea mult timp. In acest sens, nu exista nici o diferenta, se elaboreaza un fon pentru sarbatoarea copilului, nunti, aniversari sau conferinte - tehnologia este elaborata pina  la cele mai mici detalii, astfel incat comanda dvs. va fi executata in mod clar si la timp. Press wall se tipareste rapid, in timp cit el este imprimat - se pregateste o carcasa cu forma si dimensiunea dorita.

 

 

Multi iau decizia de a comanda foto panou pentru zi de nastere a copilului, deoarece aceasta este o solutie simpla si eficienta. In plus, inchirierea unui photowall (photo wall) - este o placere nu prea scumpa, toata lumea isi poate permite sa inchirieze un stand pentru o sarbatoare, mai ales ca panza va ramane la dvs.. Prin urmare, daca intentionati sa organizati o sarbatoare cu adevarat frumoasa pentru copii, nu ezitati - comandati un foto stand si veti vedea - oaspetii vor fi incantati.

 

 

 

 

 

Fotostand (fotopanou) pentru aniversare 

 

De a fotografia omagiatul, precum si oaspetii acestuia in rochii frumoase si costume – este scopul fiecarui fotograf invitat la eveniment. In timpul dansurilor, concursurilor si serbarii, aparatul foto face clic in fiecare secunda si albumul va fi plin de fotografii amuzante si dinamice. O solutie utila va fi crearea unei zone foto, proiectata intr-o tematica preferata, in cadrul careia puteti organiza oaspetii pentru o sesiune foto. Cu designerii nostri, puteti intotdeauna sa inventati orice imagine pentru banner, care va deveni un mare ajutor pentru fotografiile de nunta, petreceri de aniversare, petreceri corporative, expozitii, cumetrii si alte evenimente.

 

 

 

 

Fotopanou pentru cumatrie, botez

 

Fotopanou pentru botez: o solutie simpla si creativa!

 

 

 

 

Doriti sa comandati un foto panou pentru o petrecere pentru copil: cumetrie, botez, zi de nastere? Aceasta este o solutie excelenta, care va va ajuta sa decorati botezul copilului dvs. sau un eveniment tematic pentru copil. La urma urmei, la un astfel de eveniment totul ar trebui sa fie distractiv, atractiv, lipsit de griji, cu adevarat festiv si cu un pic de poveste. Si inca - destul de solid, deoarece copiii doresc sa fie ca adultii, deci elementul de "adult" va fi potrivit. Iar un fotostand ca pinza pentru cumatrie - acesta este elementul cel mai "adult". La urma urmei, toata lumea, inclusiv copii, au vazut fotografii a celebritatilor pe fundalul standurilor cu inscriptii publicitare sau cu denumirea evenimentului – desigur multi vor dori sa fie fotografiati in asa mod. In plus, fotopanoul (placate) este cel mai bun fundal pentru fotografii, datorita ca suprafata bannerului este mata, care nu orbeste de la blit.

 

 

 

 

 

 

Nu este de mirare ca in Moldova la evenimente pentru copii, este adesea comandat un stand pentru foto (fotopanou). In plus, se poate de ales orice machet si, daca nu va place nimic din machetele gata facute, designerii nostri va vor crea unul individual.

 

 

 

 

Fotopanou pentru zi de nastere  

 

Banner pentru zi de nastere reprezinta prin sine o constructie,  compusa  dintr-un banner cu o imagine tiparita si o carcasa metalica. Carcasa poate fi strinsa, se asambleaza din tuburi metalice. Datorita acestui fapt, este posibil de a produce rapid o constructie de orice dimensiune si forma. Bannerul este fixat pe tuburi cu cleme din plastic, prin perforatii prefabricate din timp de-a lungul marginilor. Dupa cum puteti vedea, totul este simplu, dar, in acelasi timp, eficient.

 

 

 

 

Design fotostandului

Ce poate fi imprimat? Dar ce doriti sa vedeti? Poate ca va fi o imagine a copilului dvs. sau poate un colaj din fotografii cu participarea lui. Poate ca va fi o imagine a personajelor lui preferate din desene animate sau filme, sau doar o imagine frumoasa a unei teme potrivite. Daca planificati un eveniment pentru copii, puteti imprima imagini tematice sau doar un fundal neutru cu inscriptii - denumirea evenimentului, numele participantilor si asa mai departe. Dupa cum puteti vedea, designul standului poate fi oricare. Doriti sa vedeti exemple? Pe site-ul nostrum www.fotostand.md  exista o multime de fotografii cu fotopanou de la zile de nastere, priviti acestea - poate dvs. veti gasi o optiune potrivita pentru dvs.

 

 

 

 

Apelati pentru a afla costul unui fotostand sau sa comandati un serviciu!

 

 

Telefon de contact: 079 620 900

 

e-mail: fotostandinfo@gmail.com

Site-ul web: www.fotostand.md

Facebook: https://www.facebook.com/fotostend.md/

Adresa : mun. Chisinau bd. Stefan cel Mare 145

Perfecte