Seara, dupa o zi de munca, sau la finalul saptamanii, atunci cand se poate, sunt perioadele ideale de a incerca sa lucrezi pe cont propriu pentru a-ti spori incasarile lunare. Bineinteles, primul pas nu poate fi altul decat acela de a identifica sursa de venituri suplimentare. E momentul in care trebuie sa-ti dai singur raspunsul la cateva intrebari, de genul: „Ce imi place sa fac ore in sir fara sa ma plictisesc?”, „Ce ma ajuta sa ma relaxez in afara programului de munca?” sau „Ce as fi facut daca nu eram angajat in alta parte?”. Apoi, intervine vointa si determinarea fiecaruia de a-si vinde cat mai bine calitatile, astfel incat acestea sa aduca venituri suplimentare. Pentru a va usura sarcina, enumeram mai jos cateva idei de „afaceri” care pot produce bani in timpul liber.

 

*Invata-i pe altii sa fie mai buni. Daca esti specialist intr-un anumit domeniu, poti sa deschizi „ateliere de lucru” (online sau offline).

 

 

*Vinde-ti creatiile personale. Multi dintre noi beneficiaza de talente innascute, care s-ar putea transforma din hobby-uri in surse de venit.

 

 

*Fa marketing afiliat. Daca ai deja un website sau un blog personal, nu e rau sa testezi oportunitatea de a promova contra cost produsele sau serviciile altora.

 

 

*Incearca sa devii un „influencer”. Cu cat esti mai prezent in social media (prieteni, numar de urmaritori etc.), cu atat mai mult ai sansa de a influenta in mod interesat comportamentul de cumparare al altora.

 

 

*Fotografiile bune pot fi rasplatite. Multi dintre noi adora sa faca poze, dar putini stiu ca acestea ar putea fi vandute pe internet pe bani frumosi, pe site-urile de profil.

 

 

*Spatiul de locuit, sursa de venit. Pentru cei care beneficiaza de case sau vile mai generoase din punct de vedere al spatiului, analizeaza posibilitatea de a inchiria o camera, fara ca acest lucru sa te afecteze din punct de vedere al confortului.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte