Brandurile autohtone devin din ce in ce mai promovate pe piata de acasa. Un nou magazin si-a deschis usile in cadrul unui centru comercial din capitala, reunind conceptele a trei designeri intr-o singura locatie. Georgeta Mir, designer "Georgette", spune: "Noi avem deja trei magazine, acesta este al patrulea. Din experienta pe care o avem la inceput este adevarat ca este foarte greu de convins oamenii sa cumpere branduri autohtone. Sunt sceptici fata de produsul autohton, dar pe parcursul anilor deja am observat ca lumea are incredere in noi mai mult si mai mult."

 

 

Designerii au organizat o deschidere cu surprize. Primii 100 clienti pot beneficia de o cartela de 10 procente reducere la fiecare achizitie. Lansarea magazinului a surprins cu o primire inedita. Cele care au reusit sa faca cumparaturi in aceasta zi au profitat de un machiaj gratuit, menit sa completeze tinuta aleasa. In cadrul magazinului a fost instalat si un decor personalizat, de sarbatoare. Iar dupa tura de shopping si intalnirea cu make-up artistul doamnele s-au rasfatat cu o sedinta foto.  

 

 

Designerii propun colectii in tendintele lui 2019. Acestea variaza atat ca modele, cat si ca marimi, promovand moda fara tipare de inaltime si greutate. Cumparatorii s-au aratat multumiti de propunerile stilistice, dar si de extinderea punctelor de comert. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte