Cumperi produse din colectiile noi

 

Un nou sezon a inceput si vrei sa iti umpli garderoba cu piese vestimentare potrivite, asa ca te duci prin mall pentru a-ti lua prima produse din noile colectii. De ce este gresit? Pentru ca sunt mai scumpe – cu pana la 80% mai scumpe. Acum este momentul potrivit sa iti cumperi produse de primavara-vara, pentru ca le gasesti la preturi reduse. Apoi, cand iarna se termina, cumpara mai ieftin haine si incaltaminte pe care le vei purta toamna viitoare.

 

 

Nu probezi produsele pe care le cumperi

 

Poate ca par marimea ta, dar cand ajungi acasa descoperi ca, de fapt, nu iti vin deloc bine. Nu te grabi niciodata! Mai bine pierzi 10 minute in plus pentru a proba totul decat sa pierzi mult mai mult cand returnezi produsele. Din acest motiv nu iti recomandam nici sa faci cumparaturi cand iesi de la munca – vei fi obosita si te vei grabi.

 

 

 

Nu te interesezi in legatura cu politica de returnare

 

Presupui ca poti returna produsele cumparate la orice magazin, insa politica de returnare difera la fiecare. Afla aceste detalii inainte de a cumpara.

 

 

Cumperi doar produse de firma

 

Absolut nimeni nu se va uita la etichetele hainelor tale pentru a vedea de la ce firma sunt. Poti gasi produse de calitate, confortabile si care chiar iti plac si la second hand-uri, la 10% din pret. in plus, nu vei arata ca toata lumea.

 

 

 

Cumperi produse pentru cand vei slabi

 

Daca ti-ai schimbat stilul de viata cu unul mai sanatos, ai inceput sa slabesti si ai nevoie de haine noi, e ok sa iti cumperi si cateva intr-o marime mai mica, pentru ca, cel mai probabil, vei continua sa slabesti. insa daca ti le cumperi doar pentru ca „odata si-odata” vei da jos 7 kilograme… ti le cumperi degeaba.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

cosmopolitan.ro