Gemeni. Nativele din zodia Gemeni nu sunt prea pricepute la managerierea banilor si totusi incearca mereu sa duca un stil de viata cat mai luxos. Se simt bine atunci cand isi satisfac micile placeri si nu le place sa li se atraga atentia cand se dovedesc mana larga. Partenerii ar fi bine sa incerce sa le fie alaturi in zilele in care se pun pe cheltuit si, cu riscul de a le starni furia, ar trebui sa le tina in frau.


Berbec. Femeile nascute sub semnul Berbecului sunt cheltuitoare impulsive si daca nu au sansa unui loc de munca foarte bine platit, exista posibilitatea sa fie mereu in pana de bani. Partenerii acestor femei ar tebui sa incerce sa le invete cum sa echilibreze balanta intre datorii, salariu si bunurile pe care le cumpara chiar daca nu are nevoie de ele.

 

 


Leu. Femeia Leu adora sa-i rasfete pe cei dragi si nu pregeta sa arunce cu banii in acest scop. tinand cont de faptul ca le place sa fie mereu in centrul atentiei, nativele din Leu incearca sa se inconjoare de obiecte de lux si sa cumpere haine de firma, chiar daca nu intotdeauna si le permit.


Scorpion. si femeia Scorpion risipeste in scurt timp banii munciti din greu, pentru ca si mai repede sa se plictiseasca de ceea ce a achizitionat. in acelasi timp este capabila sa castige foarte bine, dar nu este exclus sa ascunda de partener anumite sume de bani.


Varsator. Cumpara ceea ce-si doreste atunci cand doreste, aceasta este regula dupa care se ghideaza de obicei femeia Varsator. Nu prea reusesc sa faca economii si mereu isi supraestimeaza veniturile.

 

 


Sagetator. Nativele Sagetator sunt indragostite de lucruri scumpe, dar sansa lor este ca adesea reusesc sa castige atat de bine pe cont propriu incat pot sa-si satisfaca aceste capricii costisitoare. Femeia Sagetator nu prea ajunge sa faca datorii si apreciaza partenerii care nu o trag la raspundere pentru felul in care alege sa-si foloseasca bani.


Pesti. Femeia Peste intra in categoria celor mai cheltuitoare zodii pentru ca slabiciunea ei sunt hainele, pe care ar cheltui o avere, daca i-a fi pusa la dispozitie. Sunt firi generoase si adesea prietenii uita sa le mai dea inapoi banii imprumutati, iar naivitatea de care pot da dovada uneori le poate face victime perfecte pentru tot felul de inselatorii financiare.

one.ro