Brandul propune genti, portmonee, centuri, esarfe, truse de machiaj si alte chestii finute pentru femei. Cand intri in magazinul Carpisa, automat ti se schimba si dispozitia. Chiar din prima zi, buticul a fost asaltat de zeci de femei, dar si barbati, adusi incoace sau de curiozitate, sau de dorinta de a alege cadouri.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ina Lisii, administrator Carpisa: “Este foarte important pentru noi sa aducem acest brand la Chisinau, din moment ce lumea-l cunoaste, eu cred ca multi il si asteptau... Brandul Carpisa este ceva util, stilat pentru orice varsta, in orice sezon“.

 

 

 

 

 

 

Vlada Botanovici, reprezentant brand Carpisa, Europa de Est: “Carpisa este un brand italienesc, care este destul de cunoscut in lume pentru ca avem o retea de peste 600 de magazine, intr-un final, si la Chisinau. Suntem foarte cunoscuti pentru ca avem niste genti si accesorii de calitate, la preturi extrem de avantajoase”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu ai reusit sa tragi o fuga in acest paradis al femeilor, atunci nu sta mult pe ganduri. Cu siguranta, geanta ta te asteapta cumintica pe raft, in magazinul Carpisa, la MallDova, pe strada Arborilor 21

 

 

Tel: 0621 22 770

 

*Acest articol e un produs comercial


osp.md