Retailerul propune parfumuri de la 120 lei, ceasuri de la 160 lei, ochelari de soare de la 279 lei si multe, multe carti de la chiar trei lei! Mii de titluri le gasesti tot aici, iar alegerea e mare: fictiune, motivationale, biografii si memorii, enciclopedii, lecturi in limba engleza sau povesti pentru cei mai mici cititori.

 

 

Elefant.md mai propune o gama variata de parfumuri semnate de: Chopard, Lanvin, Karl Lagerfeld, Salvadore Ferragamo, Nina Ricci, Burberry, Kenzo sau Bvlgari. De popularitate se bucura si produsele cosmetice: L’Oreal, Max Factor, Maybelline, Pupa, Rimmel, Revlon sau Bourjois.

 

 

Acum, produsele tale preferate pot fi livrate la showroomul din Chisinau sau direct acasa! Cumparatorii isi pot deschide coletul si verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar in cazul in care nu sunt conform asteptarilor - returnarea are loc fara costuri suplimentare. Mai mult, pentru toate produsele cumparate la punctul de colectare, clientii beneficiaza de o extra reducere de 10%. Oferta este valabila in limita stocului disponibil. 


 

Adresa punct de colectare: mun.Chisinau, Bd. Grigore Vieru 9

 

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md

 

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00; In weekend: 09:00 -17:00

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte