Dupa un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranta si confort.

 

NG Invest anunta PROMOTIE! Pana pe data de 21 iulie ai posibilitatea sa cumperi orice apartament din complexul Milanin Residence (str. Alexandru cel Bun, nr. 47 sau str. Lev Tolstoi) la un pret special de doar 590€/m2! Afla mai multe detalii la numarul de telefon: 076799978.

 

Milanin Residence intruneste proiectarea si executia unor construiri ireprosabile dupa standardele internationale. Zona in care este amplasat complexul imobiliar confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea de care ai nevoie dupa o zi lunga de munca. 

 

Cu o imensa experienta in domeniu, Compania NG Invest foloseste materiale de calitate superioara, soluţti termice inovatoare, luand in maxima considerare fiecare detaliu pentru confort si siguranta absoluta. 

 

Ce obtii la procurarea unui apartament Milanin Residence?

 

* Amplasare ultra centrala.

* Planificare individuala si posibilitatea de a face modificari dupa achizitionare;

* Pereti din caramida cu izolare fonica;

* Izolare termica interioara si exterioara a peretilor;

* Pardoseala fara denivelari, suprafata din beton, acoperita cu un strat de protectie;

* Rezistenta la cutremure;

* Geamuri PVC cu 6 camere;

* Ograda inchisa;

* Teren de joaca pentru copii.

 

Complexele imobiliare sunt situate intr-o zona linistita si verde, dispune de o curte de tip inchis, precum si un parc pentru copii  ingradit si separat, astfel garantand siguranta copiilor. In preajma sunt farmacii, scoala, spital, magazine, universitate, biserica, scoli de limbi straine. Darea in exploatare – trimestrul I, 2019. 

 

Intreg spatiul este dotat cu camere de supraveghere si paza, iar noaptea luminile se aprind automat. Scarile de la intrare si cele din hol, peretii si pardoseala sunt din marmura si granit. Imobilul va dispune de un ascensor silentios, produs in Spania. 

 

In prezent, se construiesc cu succes 5 complexe Milanin Residence, situate pe strazile:

 

- Zamfir Arbore, nr. 10;

- Colina Puskin, nr. 8A ;

- Alexei Sciusev, nr.2;

- Lev Tolstoi.

 

Pentru mai multe detalii, suna la numarul 076799978 sau acceseaza pagina de Facebook sau AICI.

 

Doreste-ti tot ce-i mai bun pentru tine si familia ta!

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte