Iata care sunt greselile cheie pe care le facem atunci cand alegem un costum pentru plaja si cum putem sa remediem acest lucru.

 

1. Pastrezi costumele vechi 

Da, poate ca au fost niste piese dragute la vremea lor, insa nu uita acest lucru esential: ostumele de baie sunt din elastic, iar elasticul se intinde in timp. Poate ca este timpul sa va luati la revedere de la vechiul bikini si sa cumparati unul nou. 

 


2. Nu cumperi costumul in funtie de activitatile practicate 

Foarte multe femei fac aceasta greseala. Poarta acelasi costum de baie si la plaja, si la inot, chiar si atunci cand navigheaza. Inceteaza sa mai faci asta, daca nu vrei sa ai parte de accidente vestimentare cand ti-e lumea mai draga. Nu degeaba exista mai multe stiluri de costume de baie. Unele sunt foarte dragute, deci ai de unde alege!

 3.  Cupele sutienului nu au sufiecint suport

 

Daca ai un bust generos, trebuie sa et asiguri ca sutienul are suport sufiecient. Exista modele foaret dragute - si nu, nu toate sunt modele de sutien balconette! 

 


4.  Crezi ca un costum intreg este plictisitor 

Sunt stiluri destul de frumoase, la moda, chiar super-sexy, si pentru costumele de baie intregi, daca stii unde sa te uiti.  Da-i o sansa si acestui stil, chiar daca nu este pe gustul tau. 

 

5.  Cumperi slipul prea mare

Foarte multe femei au tendinta sa cumpere slipul mult mai mare decat ar trebui. Costume de baie se intind mult in timp, asa ca aceasta problema va face sa  arate mai rau pe masura ce il purtati. Cand  probezi costumul de baie, misca-te in el si asigura-te ca totul ramane exact unde ar trebui sa fie cand faci asta -  acesta este semnul ca piesa se potriveste cel mai bine.

 
6.  Crezi ca bikini nu arata bine pe tine


Bikini arata bine pe toata lumea si ar trebui sa incercati daca nu ati mai purtat vreodata. Daca sunteti  o persoana conservatoare care nu doreste sa arate  prea multa piele, luati in considerare o piesa cu talie inalta. Prietenii tai vor iubi lookul tau retro-ul dragut.

 

 

7. Nu incerci stiluri noi

Sigur, iti place sutienul in forma de triunghi si slipul clasic- este bine! Dar nu e nimic rau daca incerci mai multe stiluri atunci cand mergi in magazine, la cumparaturi. Poate ca un sutien tip bandeau si un slip cu talie inalta iti vor placea mai mult.

 

 

8.  Cumperi aceesi masura pentru sutien si slip 

Acesta este o greseala pe care o fac cele mai multe femei. Da, poate este mai economic, dar majoritatea oamenilor nu au aceeasi dimensiune in partea de sus si in partea de jos a corpului. Asa ca te poti trezi cu slip potrivit si sutien prea larg sau invers. 
Solutia, desigur, este de a cumpara separat cele doua piese si de a potrivi stilurile. Puteti chiar amesteca si potrivi branduri! Diferitele modele sau culori pentru partea de sus si de jos sunt  de foarte ori chiar mai dragute decat cele care sunt identice.

 

9.  Crezi ca te vei bronza ciudat si vei ramane cu urmele costumului de baie

Unele dintre cele mai dragute costume sunt un amalgam de culori si decupaje si s-ar putea sa crezi ca  te vei bronza ciudat. Stiti ce puteti face? Statti sub umbrela sau folositi creme cu factor de protectie SPF-50 sau mai mult, la fiecare 80 de minute. Asta va va linisti in aceasta privinta.

 

Perfecte