1. Chilotii super elastici TEERFU Bamboo, $17, de pe Amazon - Pachetul contine 5 perechi de chiloti super elastici din fibre de bambus, prin care pielea respira usor. Sunt super, anti-bacterieni, anti-miros, anti-transpiratie. Se spala de mana. 

 

 

2. Chilotii push up, care iti fac fundul mai mare si mai ferm - Everbellus Seamless Butt Lifter, $15, Amazon - Pe langa faptul ca iti fac posteriorul sa para mai bombat, iti face si burta sa dispara. Sunt usori, comozi si te fac sa pari mult mai voluptoasa.

 

 

3. Chilotii cu buzunar ascuns - Barbra’s Travel Zipper Pocket Girdle Panties (S - XXXXL), $26 - $28, Amazon - Producatorii ii descriu ca fiind perfecti pentru a-ti ascunde bunurile de pret atunci cand calatoresti, esti la un concert sau la sala de fitness. Buzunarul este suficient de mare incat sa iti tii in el cardurile sau pasaportul. 

 

 

4. Chilotii pentru perioada menstruatiei, anti-bacterieni - Menstrual Period Briefs (S - XXL), $14, Amazon - Sunt perfecti pentru perioada "aceea" a lunii. Sunt facuti dintr-un material anti-bacterian si nu permit scurgerile in perioadele mai intense.

 

5. Chilotii organici pentru piele sensibila -  Hesta Organic Cotton Basic Panties (XS- XL), $33, Amazon - Par cat se poate de banali, insa sunt ideali pentru femeile cu piele sensibila. Sunt facuti din bumbac organic suta la suta.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte