Bineinteles, prin actul sexual, acestea vor sa simta nu doar placere, ci si emotii si afectiune din partea partenerilor. Cu toate astea, trei nativi din zodiac iti vor aduce numai neplaceri in dormitor asa ca, evita-I pe cat de mult posibil!

Capricorn. Nativul Capricorn iubeste sa puna stapanire pe partenera sa in dormitor. Tocmai de aceea, te va exaspera cu regulile lui si va  veti certa la cutite daca nu-i oferi sansa de a detine controlul.  Barbatul Capricorn nu va privi sexul cu nicio emotie, ci se va darui doar fizic.
Varsator. Nu conta pe nativul Varsator. Acesta isi cenzureza sentimentele si te va oripila cu propunerile sale nonconformiste si extrem de ciudate. Pe langa faptul ca nu ofera deloc afectiune in pat, iti va lasa impresia ca nu esti suficient de buna pentru el.
Balanta. La fel ca in cazul Varsatorului, nativul Balanta are scenariile la el. Gesturile lui vor fi desprinse din filme si, de multe ori, te vei simti agasata, iar acest lucru te va pune pe fuga. Bineinteles, barbatul Balanta este indecis, ceea ce te va face sa nu mai intelegi nimic din ceea ce-si doreste in timpul partidei de sex.

one.ro