Ai vrea sa ai mai mult curaj in pat, pentru ca viaţa ta sexuala sa fie mai interesanta si mai incitanta? 

 

Obisnuieste-te cu corpul tau

 

Primul pas catre o viata sexuala in care sa joci un rol activ este sa ai incredere in tine. Daca ai complexe, acestea nu vor face decat sa intareasca timiditatea. Uita-te cat mai des in oglinda si observa ce puncte forte ai, apoi pune accentul pe ele in timpul sexului. Daca ai sani frumosi, dar putina burtica, alege o pozitie care sa iti avantajele mai mult partea superioara a corpului. asa te vei simti mai increzatoare si nu iti va fugi mintea la „oare mi se vede burtica acum?”.

 

 

Simte-te atragatoare si sexy

 

Stii deja ca atitudinea face totul, in special in astfel de momente. Daca tu te simti frumoasa si sexy, el nu are de ce sa nu creada acelasi lucru. Flirteaza, joaca-te, foloseste-ti zambetul si flutura genele. Fii feminina si seducatoare. Probabil ti s-a intamplat macar o data, cand erai foarte aranjata, sa te simti privita si apreciata de toti cei din jur. Aminteste-ti acum acel sentiment si transmite-l prin atitudine si gesturi,

 

 

Lasa-te dusa de val

 

Foarte multe retineri vin in momente cand ne vine o idee sau simtim sa facem ceva, insa ne punem singuri o bariera de neincredere. sfatul nostru este sa gandesti mai putin! Nu mai analiza fiecare gest, pozitie sau traire, ci asculta-ti corpul si lasa-te dusa de val. Vei trai mai intens toate emotiile si crede-ne ca totul va iesi perfect, fiindca vei fi naturala si relaxata.

 

 

Nu te teme de impresia pe care i-o vei lasa

 

Studiile realizate de sexologi arata ca multe femei se tem sa nu para vulgare in fata partenerului, daca indraznesc prea mult. Fiindca sexul este in multe societati inca un subiect tabu, ne temem sa vorbim despre sexul oral, anal, fantezii sau jocuri de rol, pentru a nu fi catalogate drept „femei usoare”. scapa de aceasta teama, fiindca partenerul tau va fi prea ocupat sa se bucure de priveliste, ca sa se gandeasca vreo clipa la asa ceva. Mai mult, vei observa ca astfel de initiative te vor face in timp sa te simti mai stapana pe propriile forte.

 

 

Fii creativa si asculta-ti intuitia

 

Daca ar fi sa facem un top al planurile din viata ta unde creativitatea este esentiala, probabil ca dormitorul ar fi unul dintre ele. suntem unici, iar nevoile fiecarui partener si fiecarui cuplu sunt diferite. Fii tot timpul atenta la nevoie partenerului tau, transmite-i semnale cu privire la nevoile tale si foloseste-ti imaginatia pentru a aduce mereu elemente noi, in functie de aceste nevoi.

 

 

Sursa foto: Google.com

Doc.ro