Iata ce tipuri de femei sexy ii innebunesc pe barbati.

 

Femeile sexy se imbraca in rosu

Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile imbracate in rosu nu doar capteaza atentia barbatilor, ci le si starnesc sentimentele amoroase, desi ei nu sunt constienti de acest efect. Iar in dormitor o lenjerie de culoarea focului va aprinde instantaneu dorinta barbatului. Nu ramane decat sa va bucurati impreuna de ce va urma.

 

Femeile fara umor sunt mai sexy in mintea unor barbati

Stim ca pare surprinzator, insa pentru barbati femeile foarte amuzante nu sunt deloc atragatoare. Mai mult decat atat femeile cu un simt al umorului dezvoltat chiar ii intimideaza pe barbati. Probabil ca le este teama ca vor fi eclipsati si nici unui barbat nu-i place sa fie vioara a doua in propria familei.

   

Femeile sexy au buze generoase

Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul ca buzele generoase sau rujate sunt cele mai atragatoare pentru barbati. Ganditi-va numai ca in visele erotice ale barbatilor intotdeauna partenera este o femeie cu o gura generoasa.

 

Brunetele sau satenele sunt mai sexy decat blondele

Contrar credintelor traditionale, barbatii sunt prefera brunetele si satenele in defavoarea blondelor. Aceasta este concluzia surprinzatoare la care a ajuns un site de socializare dupa ce s-au chestionat o multime de barbati.

 

Pentru unii barbati, femeile sexy au bratele lungi

Cercetatorii de la Universitatea New South Wales din Sydney au descoperit ca femeile care au bratele lungi sunt chiar mai atractive decat cele care au picioare lungi. Si aceasta este o concluzie surprinzatoare mai ales ca podiumurile de moda sunt pline de femei cu picioare interminabile si, se pare, nimeni nu le-a remarcat bratele.

 

Sfatulparintilor.ro