Iata un top 12 al celor mai incomode si imposibile pozitii sexuale:

 

1. Clestele

Partenerul sta in picioare, iar tu te sprijini intr-o singura mana pe podea, el iti ridica picioarele si te trage dintr-o parte cu fundul spre el. In cazul in care nu cumva te antrenezi sa dansezi in show-urile Madonnei, ia-ti gandul de la o asemenea pozitie! E imposibil sa iti sustii greutatea propriului corp intr-o singura mana pe toata perioada contactului sexual, si uite asa dispare orice urma de placere.


2. Pozitia hidrantului

Cu capul in jos, te sprijini in ambele maini, cu picioarele desfacute si indoite, iar partenerul te penetreaza astfel din picioare. Daca ai exersat pozitia in cauza si stai cu usurinta asa, inseamna ca exista posibilitatea sa obtii si orgasmul. Altfel… e greu sa si respiri stand asa.

 

3. Roata de bicileta

Partenerul sta in cap, cu picioarele in sus, intr-un perfect echilibru, fara sa se sprijine pe vreun alt membru, iar tu, practic, te cateri pe el… Mai bine priviti fotografia, fiindca e imposibil si de explicat, dar de incercat… Iar de placere… nici nu poate fi vorba, decat poate doar la circ!

4. Foarfeca din picioare

El te penetreaza pe la spate, in timp ce tu te balansezi la orizontala, eventual cu capul in perna. Adica un fel de gimnastica aerobica care dureaza ceva mai putin decat o sedinta obisnuita, insa cu aceleasi rezultate, adica doar ceva calorii arse, caci de orgasm nici nu poate fi vorba!

 

 5. Masinile tamponate

Amandoi intinsi pe burta, fund in fund, incercati penetrarea. Noi nu ne prea imaginam cum un penis ar putea intra intr-un vagin din acest unghi… dar cine stie unde poate duce perseverenta?!


6. Balansoarul

El in picioare, te penetreaza pe la spate, in timp ce tu iti tii coloana si capul cat de sus poti, intr-un balans perfect. Penetrarea ca penetrarea, sa zicem ca e posibila, insa… placerea pleaca odata cu incordarea pana la durere a tuturor muschilor spatelui tau.

7. Roaba

Da, partenerul te penetreaza si trateaza in consecinta, exact ca pe o roaba. Tu stai in maini si el te manevreaza. E de incercat, cine duce, duce. Nu poti sa stii de unde rasare orgasmul.

 

8. Spatarul

El leviteaza pe spate, din picioare, la un unghi de vreo 45 de grade, iar tu te sui pe el, cu fundul fix in penisul lui si cu picioarele pe umeri. Bineinteles ca partenerul poate cadea pe spate in orice secunda, iar tu abia respiri. O pozitie, pur si simplu imposibila!


9. Pasajul

Tu stai in pozitia sportiva denumita “lumanarea”, iar el te penetreaza, asezandu-se peste tine ca pe un scaun. Nu se stie unde va nimeri penisul lui, in vagin sau in anus, dar ce mai conteaza, atata timp cat spatele tau poate ceda oricand, auzind paraiala vreunei vertebre?!

10. Podul londonez

Unul dintre voi sta in pozite de pod, iar celalalt se aseaza deasupra.

Si daca cel de deasupra e relativ ok, nu acelasi lucru se poate spune despre cel care joaca rol de pod. Cum te poti simti bine, cand cineva se asaza pe pelvisul tau, cand tu abia te tii pe tine, sprijinit in maini?!

 

11. Pozitia scoica

El te sustine, practic, numai in penisul lui, iar tu, complet in aer, contrabalansezi.

Pozitia a realizabila doar daca ai niste muschi abdominali supranaturali sau esti contorsionista. Sau participi la Olimpiada de gimnasta si ai castigat medalia de aur.

 

12. Balerina

Amandoi in picioare, tu radicand un picior intr-un unghi mai larg de 90 de grade, sau, mai bine zis, aproape in spagat. Sau incepi sa iei lectii de balet, cel mai bine, si poate poate… Cine stie ce rol de Lebada Neagra ajungi sa interpretezi… Totul e sa nu ajungi la vreun fizioterapeut, cu vreo trauma!

Sfatulparintilor.ro